TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul suprem Yin Yang 9786306506897
Ghidul suprem Yin Yang
Vezi
galerie

Ghidul suprem Yin Yang

de Antony Cummins

Titlu apărut în colecția SelfConnect la Prestige

Id: #434403

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O explorare ilustrată a conceptelor chinezești complementare
 

Descriere produs

CE ESTE YIN YANG? ȘI CUM PUTEM LUCRA CU EL PENTRU A NE ÎMBUNĂTĂȚI VIEȚILE?

 

Toată lumea a auzit de yin yang și de simbolul său celebru (taiji), care este utilizat în toată lumea. Însă mai puțin cunoscut este faptul că, în spatele acestui simbol, se află o filozofie puternică și complexă privind echilibrul și armonia din natură și că alinierea cu yin yang ne va face viețile bogate și pline cu experiențe pozitive.

 

Yin yang este de bază pentru gândirea chineză și esențial pentru a înțelege dacă ești interesat de orice fel de practică chineză, fie ea medicina tradițională, taoism sau feng shui. Este un concept important pentru fiecare dintre noi, care ne învață cum să ajungem la armonie și să ne aliniem viețile cu fluxul naturii și cu lumea întreagă.

 

Întrebarea principală a acestei cărți este următoarea: „Ce este yin yang?” Pas cu pas, cu ajutorul a sute de ilustrații și grafice, acest ultim ghid despre cel mai citat și adesea cel mai greșit înțeles concept explorează istoria și sensul din spatele yin yang. De asemenea, oferă sugestii despre cum se poate lucra cu yin yang, de la observarea energiei locului și cum curge aceasta, până la studierea modelelor naturii pentru a lua din ea ceea ce ne trebuie (dar nu prea mult) și pentru a forma o conexiune puternică cu partenerul prin sexul cosmic. După ce veți citi această carte, veți înțelege cum să vă poziționați astfel încât yin yang să vă umple din plin viața și veți recunoaște că a vă afla la locul potrivit în momentul potrivit este ceea ce contează cu adevărat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Antony Cummins

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 9786306506897

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

 
Toate categoriile: