TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să faci un eBook și să-l vinzi în profit 978-630-312-197-0
Cum să faci un eBook și să-l vinzi în profit
Vezi
galerie

Cum să faci un eBook și să-l vinzi în profit

de Anatoli Ciucurovschi

Id: #432561

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghidul veniturilor pasive din scris
 

Descriere produs

Cum să faci un eBook și să-l vinzi în profit: Ghidul veniturilor pasive din scris (ed. tipărită)

Dacă te-ai gândit măcar o singură dată ca vrei să faci ceva din punct de vedere financiar valorificând ceea ce scrii, cartea Cum să faci un eBook și să-l vinzi în profit îți va oferi o perspectivă nouă asupra publicării unei cărți și transformării scrisului tău într-o sursă constantă de venit pasiv.

 

CUI SE ADRESEAZĂ ACEASTĂ CARTE?

Cartea se adresează autorilor și creatorilor de conținut: poeți, scriitori, educatori, profesori, studenți, specialiștilor din diverse domenii, celor care vor să publice o carte în format eBook și, în general, pasionaților de scris.

 

PRIN CE ESTE UNICĂ ACEASTĂ CARTE?

Dacă ești autor, poți găsi răspunsuri la obiect despre procesul de publicare, de la cum se face un eBook valid pentru distribuție la stabilirea prețului de vânzare, de la cum poți obține un ISBN în nume propriu la cuantumul drepturilor de autor pe care le poți obține în urma vânzării.

 

Printr-o mulțime de exemple practice, vei înțelege cum poți genera valoare și cum o poți transmite cititorului tău, astfel încât să generezi vânzări constante cu cartea ta și să îți maximizezi profiturile.

 

În acest sens, s-a acordat o atenție deosebită unui subiect căruia autorii, în general, îi acordă prea puțină atenție — Mixul de marketingCinci elemente pe care dacă reușești să le pui în echilibru, vei obține cele mai bune rezultate cu cartea ta. Iar aceste cinci elemente sunt: produsul (cartea ta), prețulplasamentul (sau distribuția), promovarea și poziționarea cărții (cum îți va percepe cititorul cartea).

 

Tot acest mix de marketing gravitează în jurul publicului țintă (cititorul tău). Odată ce vei învăța să-l identifici, poți spune că ai făcut jumătate din vânzare.

 

CE VEI ÎNVĂȚA PRACTIC DIN ACEST GHID?

• cum să faci un eBook de la zero, pe calculatorul tău, folosind WORD-ul (pentru un volum de poezie, de proză, roman, cărți practice, cărți de copii, dicționare, manuale, culegeri, cărți științifice, cursuri etc)

 

• cum să îl validezi un eBook în format ePUB — pentru vânzare în librăriile românești și internaționale — sau în format Mobi (pt. Kindle de la Amazon) și cum să obții propriul ISBN

 

• ce trebuie să știi despre drepturile de autor și cum poți obține un procent cât mai mare din vânzările totale

 

• cum ajungi la un MIX de marketing echilibrat pentru cartea ta și cum știi dacă acesta funcționează

 

• cum să stabilești prețul de vânzare, una din cele mai importante decizii de marketing

 

• cum să îți poziționezi cartea și cum să creezi un OVP (propunere de vânzare online) care să motiveze un preț de vânzare ridicat

 

• cum să obții cea mai largă distribuție și cum să-ți maximizezi profiturile

 

DESPRE SECRETELE DE PUBLICARE

Pentru a-ți atrage atenția asupra lucrurilor esențiale, le-am numit secrete – și pe bună dreptate, căci ți-ar lua probabil mulți ani să le descoperi de unul singur.

 

Citind, îți va fi util să subliniezi sau să îți notezi informațiile comune aplicabile oricărui gen de carte și pe cele care, în mod particular, sunt adresate exact tipului de carte pe care vrei să o publici.

 

DESPRE SECȚIUNEA DE RESURSE UTILE

În această secțiune ți se prezintă mai multe opțiuni de lucru, de la programele / aplicațiile pe care le vei folosi la băncile de imagini pe care le vei accesa, de la serviciile gratuite la cele plătite. Sper să îți fie de folos.



Alte titluri pentru AnatoliCiucurovschi (autor):
Țiserupisme (2018) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Anatoli Ciucurovschi

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-630-312-197-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 206

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,8x21 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Teme: curiozitate, secret

Editura: Publebook