TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor FY-PAL-CIAPCS-18-N-001
Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor
Vezi
galerie

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

de Peter A. Levine

Id: #257499

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Numărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere!     Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi și divorțuri.

Cartea Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor le aruncă un colac de salvare părinților care se întreabă cum să-și ajute copiii tulburați de situații problematice. Dr. Peter A. Levine și Maggie Kline oferă unelte simple, dar puternice, pentru a-i păstra pe copii în siguranță și pentru a-i ajuta să-și revină după o sperietură sau după un eveniment copleșitor.

În plus, autorii au conceput pentru cititori pași ușor de urmat pentru detașarea de traumă, precum și activități de contracarare a efectelor ei asupra corpului, minții și spiritului copilului. 
Această carte revoluționară simplifică un subiect complex și adeseori mistificat, dându-le idei și putere părinților pentru a crește tineri cu adevărat încrezători, rezistenți și senini, în ciuda vremurilor stresante și turbulente.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Peter A. Levine

Data apariției: octombrie 2018

ISBN: 978-606-639-229-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Peter A. Levine
Peter A. Levine
Autor

Folosind Somatic Experiencing® (Experimentarea somatică), abordare terapeutică p...

vezi autor