TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea directă spre vindecare 9786066395519
Vezi
galerie

Calea directă spre vindecare

de Jillian Fleer, Eric Pearl

Id: #432363

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cauți vindecare fizică, mentală, emoțională sau spirituală pentru tine sau pentru cineva drag? Citește cartea Calea directă spre vindecare și intră în cea mai profundă și complexă experiență de vindecare!

 

Scrisă de renumitul vindecător și chiropractician dr. Eric Pearl împreună cu cercetătoarea și conferențiara Jillian Fleer, cartea de față este susținută de fizica cuantică și de o perspectivă nonduală asupra realității. Cu exerciții plăcute și ușor de urmat la sfârșitul fiecărui capitol, vei deveni catalizatorul suprem pentru schimbări subtile și spectaculoase în viața ta și a celorlalți, fără practici care consumă timp sau energie.

 

Prin ateliere, seminare și programe de formare, experiența Vindecării Reconective a revoluționat viața a milioane de oameni de pe tot Globul. Acum e rândul tău! Cartea Calea directă spre vindecare te invită să fii cine ești cu adevărat și îți oferă cheile celui mai bine păstrat secret pe care îl vei descoperi vreodată: cum să fii o persoană fericită, iubitoare, sănătoasă și vindecată!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jillian Fleer, Eric Pearl

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786066395519

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: suflet

Eric Pearl
Eric Pearl
Autor

Dr. Eric Pearl a renunţat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropra...

vezi autor