TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Astrologia pentru începători 9786066395533
Astrologia pentru începători
Vezi
galerie

Astrologia pentru începători

de David Pond

Id: #433343

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Învață cum să-ți citești harta natală! Îndrumări astrologice simple pentru dezvoltarea sinelui și viață conștientă!


Concis și pragmatic, ghidul Astrologia pentru începători este ușor de utilizat și îți oferă tot ce îți trebuie pentru a descoperi secretele hărții tale natale și a dezvălui perspective uimitoare despre adevărata ta natură. Vei obține o înțelegere incredibil de extinsă despre tine și despre alții!

 

Astrologul profesionist David Pond îți prezintă în cartea Astrologia pentru începători cele mai importante subiecte ale astrologiei, inclusiv detalii despre semnele zodiacale, planete, case, aspecte și multe altele. El te învață cum să interpretezi orice astrogramă și să citești fără dificultăți mesajele aștrilor. De asemenea, vei afla:

• cum să întocmești o astrogramă și cum să o citești;

• ce semnificație au casele, aspectele și nodurile;

• cum să-ți scrii propria astro-poveste, schimbându-ți viitorul pe baza specificului tău astrologic;

• cum să-ți folosești mai eficient energia și resursele personalității astfel încât să profiți la maximum de contextul astral.

 

Nu suntem niște marionete manipulate prin sfori planetare, ci avem libertatea de a alege. Astrologia îți arată cu ce ți s-a dat să lucrezi, dar nu și ce ai făcut cu aceasta. Atât drumul cel bun, cât și opțiunile mai puțin potrivite îți sunt disponibile în fiecare zi, iar alegerile pe care le faci
depind în întregime de tine!


Harta ta astrologică îți dezvăluie nevoile emoționale, tendințele intelectuale naturale, ceea ce prețuiești într-o relație, cum te poți afirma cel mai bine, ce tipuri de interese te-ar împlini, cum să te descurci cu problemele legate de autoritate și în ce domenii să-ți dezvolți autodisciplina pentru a avea succes. Ea îți arată și cum să-ți dezvolți resursele spirituale pentru a te alinia cu scopul sufletului tău.
extinde
 

Detalii produs

Autor: David Pond

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786066395533

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You