TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea magică a gândului CV-DJS-PUTMAG-18-P-001
Vezi
galerie

Puterea magică a gândului

de David Schwartz

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #254611

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a V-a
 

Descriere produs

Pune-ţi mintea cu ceva mare!

 

În ciuda trecerii timpului, volumul de faţă (primul bestseller al autorului) este considerat şi astăzi un reper de marcă în literatura de specialitate. În cadrul cercetărilor pe care le-a făcut pentru această carte, dr. Schwartz a intervievat mulţi lideri din diferite domenii de activitate. Şi a constatat că factorul esenţial pentru succesul personal a fost dorinţa lor de a reuşi. Succesul nu este, în principal, o chestiune de noroc sau de talent — şi nici măcar de inteligenţă; este o opţiune personală. Succesul este rezultatul unor exerciţii de gândire pozitivă. Aşa că, fii vizionar, crede în reuşita personală, nu-ţi căuta scuze, nu te vinde ieftin, priveşte lumea cu optimism, adoptă o atitudine de învingător, fii corect cu ceilalţi, înfruntă-ţi temerile, fii mereu entuziast şi… ţinteşte obiective înalte.

 

Magia apare atunci când gândirea pozitivă, dublată de credinţă, determină un stil de viaţă activ şi cutezător. Iar mărimea succesului este direct proporţională cu puterea încrederii în sine.

 

Nu este adevărată zicala „prea mulţi şefi de trib şi prea puţini indieni“, ci exact opusul acesteia! Unii oameni aleg să conducă, alţii, să-i urmeze pe cei dintâi. Alege să te numeri printre cei care conduc!

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Schwartz

Traducător: Marius Chitoşcă

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: The Magic of Thinking Big

ISBN: 978-606-44-0723-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Opinii editoriale

O lectură accesibilă, cu principii clar formulate și un ton entuziast, primul bestseller al lui David J. Schwartz, Puterea magică a gândului, a rămas, de-a lungul timpului, un reper fundamental în literatura motivațională.

Editor
David Schwartz
David Schwartz
Autor

Dr. David J. Schwartz a rămas în memoria publică internaţională drept o renumită...

vezi autor