TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihologia Vânzărilor
Psihologia Vânzărilor
Vezi
galerie

Psihologia Vânzărilor

de Brian Tracy

Id: #382821

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Învață cum să vinzi - și să vinzi eficient! De la cel mai bun profesionist în domeniu.

 

"Scopul acestei cărți este să-ți ofere o serie de idei, metode, strategii și tehnici pe care le poți folosi imediat pentru a face mai multe vânzări, mai ușor și mai rapid decât ai făcut-o vreodată înainte." Este o promosiune de prosperitate pe care profesionistul de vârf în instruirea în vânzări, Brian Tracy, a văzut-o împlinită iarăși și iarăși. Mai mulți profesioniști în vânzări au devenit milionari ca rezultat al învățării și aplicării ideilor sale decât urmând orice alt program de instruire în vânzări conceput vreodată.

 

Brian Tracy este unul dintre cei mai buni profesioniști și instructori în vânzări din lumea zilelor noastre, iar programul sau Psihologia vânzărilor este cel mai bine vândut program de instruire în vânzări din toate timpurile. Acum, programul sau classic pentru success a fost reîmprospătat și pus la dispoziția cititorilor în această ediție extinsă - o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui vânzător serios. În calitate de profesionist de vârf în vânzări, cu o carieră de peste 22 ani, Tracy consideră că cea mai importantă descoperire a sa în vânzări a fost "psihologia vânzărilor" cea care constituie secretul succesului. Învățând cum gândesc oamenii, de ce cumpără ei și ce tehnici creative poți folosi pentru a-i convinge, vei învăța, după cum promite Tracy: "să-ți dublezi, triplezi sau să-ți sporești încă și mai mult vânzările și veniturile în câteva luni sau chiar câteva săptămâni".

  

Brian Tracy este un om de afaceri de success, consultant, conducător de seminar și unul dintre conferențiarii cei mai buni din lume. El a înființat și dezvoltat mai mult de douăzeci și două de companii în domenii diverse. A schimbat destinul unui număr de peste 500 de corporații aflate în momente cruciale ale existenței lor. El conferențiază anual în față a mai mult de 250000 de manageri de vânzări din Statele Unite, Canada, Europa, Australia și Asia.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brian Tracy

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786068709208

Copertă: Paperback

Număr pagini: 237

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

Brian Tracy
Brian Tracy
Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de chairman şi CEO la Brian Tracy International, o...

vezi autor