TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adele CV-SES-ADELE0-18-N-001
Vezi
galerie

Adele

de Sean Smith

Id: #252312

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Adele ajunge la inimile a milioane de oameni care-i iubesc muzica și care împărtășesc emoția sinceră și autentică pe care o dăruiește prin cântecele sale. Într-o epocă plină de cinism, Adele este un fenomen.

Realizând o muncă susținută de investigare și o serie de interviuri cu persoane care o cunosc îndeaproape pe tânăra artistă, renumitul biograf și autor de bestselleruri Sean Smith dezvăluie faptul că Adele nu este doar superstarul pe care credem că îl cunoaștem atât de bine.

Smith prezintă cititorilor povestea relațiilor complexe din familia lui Adele: eșecul relației sentimentale dintre părinții săi, tristețea sfâșietoare care a copleșit-o la moartea bunicului și viitorul incert într-o suburbie răvășită de comportamentul dur al găștilor din sudul Londrei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sean Smith

Traducător: Iustina Cojocaru

Data apariției: martie 2018

ISBN: 978-606-44-0039-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, succes

 

Opinii editoriale

O lectură captivată de la prima până la ultima pagină, care surprinde cu măiestrie multiplele fațete ale personalității artistei și, de aceea, ar trebui să fie pe placul oricui este interesat cât de puțin de fenomenul Adele sau de industria muzicală.

The News on Sunday
Sean Smith
Sean Smith
Autor

Britanicul Sean Smith este cunoscut drept biograful celebrităților. Robbie Willi...

vezi autor