TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Erotism
Vezi
galerie

Erotism

Titlu apărut în colecția CVP la Curtea Veche

Id: #426927

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Scrisori remarcabile
 

Descriere produs

Noua compilație a lui Shaun Usher abordează, din perspective diverse, de la cea științifică la cea care revelează o dimensiune a misterului, unul dintre cele mai discutate, mai arzătoare și mai controversate subiecte: sexul. De la flirturi inocente și sfaturi în dragoste până la declarații fără perdea și scene interzise, aceste povești de alcov, din perioada Renașterii italiene până în prezent, vorbesc despre importanța și firescul sexualității.


Seria cuprinde scrisori expediate de Anaïs Nin, Frida Kahlo, Marcel Proust, Mae West, J.M. Coetzee, Papa Pius al II-lea, Henry Miller, Georgia O’Keeffe și mulți alții.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Shaun Usher

Traducător: Cornelia Florea

Data apariției: noiembrie 2022

Titlu original: Letters of Note. Sex

ISBN: 978-606-44-1313-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: sexualitate, cuplu

 

Opinii editoriale

Senzația de intimitate transmisă de aceste scrisori care ne dezvăluie dorințe și spaime profunde este deseori surprinzător de tulburătoare.

The Guardian

O călătorie prin lumea celor mai faimoși, mai puțin faimoși, virtuoși sau infami, de la o emoție la alta, luminând ocazional până și cele mai informate minți.

On Substack

Dragostea lui Sam Usher pentru compilații se naște din legătura dintre scrisoare și autorul ei, din calitatea tactilă a relației lor, din șarmul său inegalabil.

The Sydney Morning Herald

„În materie de revelații expuse într-o colecție livrescă incomparabilă, Shaun Usher nu putea să obțină decât la crème de la crème.”

Time Out
Shaun Usher
Shaun Usher
Coordonator

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofn...

vezi autor