TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Efectul Gaslight 978-606-44-1554-7
Efectul Gaslight
Vezi
galerie

Efectul Gaslight

de Robin Stern

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #433531

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Efectul Gaslight, dr. Robin Stern îți arată cum să-ți dai seama ce relații merită salvate și din care trebuie să ieși și, mai ales, cine vrea să-ți controleze viața, fiind fermecător la început, iar apoi tiranic. Stă în puterea ta să pui capăt relațiilor toxice.

 

Soțul tău flirtează cu altă femeie, iar când îi ceri explicații, îți spune să nu mai fii nesigură pe tine și posesivă. Vă certați și tot tu îți ceri iertare, convinsă că ai greșit. Mama ta îți critică jobul, iubitul, vestimentația. Dar tu nu ripostezi, pentru că te gândești că la urma urmei s-ar putea să aibă dreptate, iar o persoană matură, ca tine, poate să accepte și niște observații, nu-i așa? Dacă ești de părere că astfel de lucruri nu sunt grave, mai gândește-te. Manipularea de tip gaslight e o formă perfidă de abuz emoțional, dificil de recunoscut, și este extrem de greu să te eliberezi de ea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robin Stern

Traducător: Cristina Stan

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: The Gaslight Effect

ISBN: 978-606-44-1554-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: emoții, iubire, manipulare, familie, cuplu

 

Opinii editoriale

„Efectul Gaslight este ca un prieten sincer și loial în vremuri grele. Dr. Robin Stern îți e alături în relația nefericită în care te afli, te ajută să te schimbi, să devii mai puternică și mai înțeleaptă.”

Rachel Simmons

„În interior, ai puterea deplină de a te elibera de Efectul Gaslight. Primul pas este să devii conștientă de rolul tău în acest tip de manipulare, de modurile în care propriile comportamente, dorințe și fantezii te-ar putea determina să-l idealizezi pe gaslighter și să-i cauți validarea.”

Dr. Robin Stern

„Dr. Robin Stern clarifică un fenomen care creează confuzie în mintea noastră și ne face să ne îndoim de noi înșine.”

Cătălina Dumitrescu, psiholog clinician și psihoterapeut