TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Semnale 978-606-44-1502-8
Vezi
galerie

Semnale

de Vanessa Van Edwards

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #433261

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să stăpânești limbajul secret al comunicării carismatice
 

Descriere produs

Ce înseamnă, de fapt, să fii carismatic? De ce unii oameni captivează instant mulțimi, în timp ce alții au probleme chiar și la o întâlnire în doi? De ce unele idei ajung imediat departe, în timp ce altele, deși bune, sunt trecute cu vederea?

 

Semnalele subtile pe care le trimitem oamenilor din jur prin limbajul corpului, mimică, cuvintele alese și tonul vocii au un impact masiv asupra modului în care suntem percepuți de ceilalți, dimpreună cu ideile noastre. Semnalele pe care le manifestăm fie ne îmbunătățesc mesajul, fie îl subminează. Dacă vrei să te faci auzit la locul de muncă, să fii promovat, să câștigi mai mulți clienți sau pur și simplu să legi mai ușor relații, consultă ghidul pe care ți-l pune la dispoziție Vanessa Van Edwards. Învață cum să le arăți celor din jur că ești un om carismatic: puternic și de încredere, dar și cald, amuzant și apreciat în orice interacțiune.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vanessa Van Edwards

Traducător: Irina Pricop

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: Cues. Master the Secret Language of Charismatic Communication

ISBN: 978-606-44-1502-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curaj, emoții, încredere, secret, succes

 

Opinii editoriale

„O carte plină de strategii valoroase, pentru ca mesajele tale să aibă efectul scontat. Energia Vanessei Van Edwards te va inspira să devii cel mai bun.”

Nir Eyal

„Un minunat manual de descifrare a semnalelor sociale subtile pe care le ratăm.”

Olivia Fox Cabane

„Succesul unei idei nu derivă din ideea în sine, ci din capacitatea ta de a o prezenta cu brio. Citește această carte și vei vedea cum ideile tale prind viață.”

John Jantsch

„Un ghid obligatoriu ca să devii o forță de neoprit. Prin strategii și informații utile, Van Edwards sintetizează ani de cercetare pentru a te ajuta să fii mai încrezător, mai influent și mai respectat. Învață cum să îți sporești puterea, rămânând în același timp fidel propriilor idei.”

Mel Robbins

„Dacă scopul tău este să îți îmbunătățești stilul de comunicare și să îți aprofundezi relațiile, Van Edwards este experta care te va ajuta să reușești.”

Tom Bilyeu

„Dacă am învățat un lucru după nenumărate interviuri cu antreprenori, acela e că TU ai tot ce-ți este necesar ca să-ți atingi toate obiectivele. Minunata carte a lui Van Edwards e tot ce mai ai nevoie ca să-ți descoperi adevăratul potențial.”

John Lee Dumas

„Van Edwards este un geniu în materie de înțelegere a oamenilor, iar cartea ei îți arată și ție cum să fii un maestru al comunicării.”

Joe Gebbia
Vanessa Van Edwards
Vanessa Van Edwards
Autor

VANESSA VAN EDWARDS este cercetătoare, speaker și autoare de bestsellere. A fond...

vezi autor