TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Întrebări şi teste pentru obţinerea permisului auto - categoriile C+D 2024 978-606-39-1431-7
Întrebări şi teste pentru obţinerea permisului auto - categoriile C+D 2024
Vezi
galerie

Întrebări şi teste pentru obţinerea permisului auto - categoriile C+D 2024

Id: #239969

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Concepută pentru a veni în ajutorul acelora care doresc obținerea permisului de conducere categoria CD, lucrarea ÎNTREBĂRI ȘI TESTE PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA CD include:

- întrebări actualizate pentru verificarea cunoștințelor de circulație rutieră, structurate pe capitole care acoperă întreaga tematică a codului rutier în vigoare, atât pentru CATEGORIA C – AUTOCAMIOANE și CATEGORIA D – AUTOCAMIOANE, cât și pentru CATEGORIILE CE și DE (REMORCAREA). Capitolele sunt urmate de grila răspunsurilor corecte și de teste pentru exersarea cunoștințelor dobândite. Întrebările sunt susținute de fotografii explicite, care ajută la creșterea gradului de înțelegere a diverselor situații din trafic.

 

- principalele legi ale codului rutier (Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completările la zi, și Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgență nr. 195/2002), un capitol care tratează răspunderea contravențională (enumerarea situațiilor și a motivelor pentru care se pot reține permisul de conducere sau dovada înlocuitoare a acestuia și certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada de înlocuire a acestuia, precum și cazurile în care se poate dispune imobilizarea unui vehicul).

 

- o anexă a indicatoarelor.

 

Lucrarea este permanent adaptată la noua legislație rutieră din România și asigură, după aprofundare, o rată mare de reușită la examenul pentru obținerea permisului.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-606-39-1431-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional