TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept administrativ românesc. Partea specială 978-606-26-1482-9
Vezi
galerie

Drept administrativ românesc. Partea specială

de Mădălina Voican

Titlu apărut în colecția Științe juridice la Pro Universitaria

Id: #433239

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Actul administrativ. Domeniul public. Contenciosul administrativ. Răspunderea administrativă
 

Descriere produs

Structura cursului a fost adaptată în mod creativ la specificul specializării studenților de la Facultatea de Drept și Administrație Publică. Ea este structurată echilibrat în 4 părți (Actul administrativ, Contenciosul administrativ, Domeniul public și Răspunderea administrativă) și este compusă din 14 de prelegeri, câte săptămâni numără un semestru universitar. Fiecare parte cuprinde mai multe prelegeri.

 

O atenție specială a fost acordată ca fiecare prelegere să aibă în introducere o pagină de prezentare care conține harta secțiunii. Pentru fiecare temă, harta secțiunii sau fiecare pagină, a fost concepută ca un plan strategic în care se regăsesc noțiunile de bază care definesc obiectivele și rezultatele didactice urmărite și care include pașii necesari pentru a le atinge.

 

De asemenea, harta secțiunii servește ca instrument de comunicare cu studenții care ajută la articularea gândirii strategice prin formarea unei imagini de ansamblu asupra instituțiilor juridice și este totodată de folos în recapitularea pentru examen.

 

După prezentarea cât mai sintetică și la obiect a instituțiilor analizate, pentru fixarea noțiunilor și consolidarea vocabularului de specialitate, s-au folosit mai multe instrumente de consolidare a cunoștințelor prin: noțiuni de vocabular, întrebări și grile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mădălina Voican

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 978-606-26-1482-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 395

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria