TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de management general. Managementul schimbării (Vol. 9) 978-606-26-1748-6
Vezi
galerie

Tratat de management general. Managementul schimbării (Vol. 9)

de Ion Stegăroiu

Titlu apărut în colecția Biblioteca de Management la Pro Universitaria

Id: #433450

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Din dorința de a pune la dispoziția studenților, masteranzilor, doctoranzilor, managerilor și altor persoane interesate, autorii au realizat prezenta carte, un ABC managerial în domeniul schimbării și riscului. Cartea se adresează, cu preponderență, organizațiilor care adoptă un management bazat pe acumulări conceptuale, experimente moderne, variante organizatorice, cu speranța că va îmbunătăți practica managerială.

 

Analiza modelelor de comportament organizațional, făcută cu abilitate, este absolut necesară pentru a înțelege ce se întâmplă într-o organizație aflată în schimbare, chiar dacă n-am avea nicio noțiune despre felul în care funcționează și despre cauzele care îi determină funcționarea.

 

Această lucrare conține atât elemente teoretice cât și practice și încearcă să ofere câteva concepte utile, care să contribuie la înțelegerea dinamicii schimbării organizaționale majore, ca și la planificarea și gestionarea acestora. Ea abordează provocările care creează necesitatea unei schimbări organizaționale, imperativul schimbării fiind forța motrice care urnește din loc chiar și cele mai statice și conservatoare organizații.

 

Autori: Anișoara Duică, Nicoleta-Valentina Florea, Mircea-Constantin Duică, Dorin Iancu, Marius Petrescu, Gabriel Croitoriu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ion Stegăroiu

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-26-1748-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 204

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria