TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumea antreprenoriatului 2.0 978-606-44-1581-3
Vezi
galerie

Lumea antreprenoriatului 2.0

de Bill Lazier, Jim Collins

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #433841

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți transformi afacerea într-o companie durabilă
 

Descriere produs

Inspirați de experiența căpătată la catedra la Stanford University, autorii vor să le împărtășească antreprenorilor secretele din spatele succesului marilor afaceri. Cartea vine în întâmpinarea celor care vor să-și îmbunătățească stilul de leadership.


Bazat pe cercetările din domeniu și perspectivele unor personalități de marcă, volumul de față te îndeamnă să-ți transformi compania și să devii un lider remarcabil. Vei descoperi noi interpretări ale faimosului concept dezvoltat de Collins în scrierile sale, „mai întâi, cine“, și de ce norocul este de partea celor perseverenți. Vei dezlega misterul „Hărții“, un traseu bazat pe concepte esențiale dezvoltate de-a lungul a peste 40 de ani de studii, pentru a-ți conduce întreprinderea în punctul în care să poată livra rezultate superioare și să se facă remarcată pe termen lung. Și, nu în ultimul rând, vei învăța câteva lecții extraordinare pe care Jim Collins le-a primit de la mentorul său de-o viață, Bill Lazier.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bill Lazier, Jim Collins

Traducător: Bogdan Ghiurco

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: BE 2.0 (Beyond Entrepreneurship 2.0). Turning Your Business Into an Enduring Great Company

ISBN: 978-606-44-1581-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Mi-am descoperit stilul de leadership citind și recitind această carte.”

Reed Hastings, cofondator Netflix

„Iată un volum despre business, adaptat pentru secolul al XXI-lea – o descriere valoroasă a creării unei companii, care îi va fascina atât pe admiratorii fideli ai lui Collins, cât și pe cititorii din noua generație.”

The Washington Post

„Lumea antreprenoriatului 2.0 este o lucrare clasică. Autorii îți arată că obiectivul de a-ți transforma afacerea într-o companie durabilă rămâne relevant – și realizabil.”

Bokus

„Această carte nu-ți oferă o rețetă cu ingrediente fixe pentru înființarea propriei afaceri. În schimb, îți dezvăluie mentalitatea de care ai nevoie ca să construiești o companie menită să treacă testul timpului, să-ți supraviețuiască și să confere măreție contribuției tale.„

Medium
Jim Collins
Jim Collins
Autor

Jim Collins este expert în evoluţia companiilor excelente durabile şi mentor pen...

vezi autor