TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bani și libertate 978-606-44-1563-9,978-606-44-1563-9,978-606-44-1563-9
Vezi
galerie

Bani și libertate

de Ovidiu Toader

Id: #433543

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid de bunăstare
 

Descriere produs

În spatele ideii inovative a unui antreprenor se află întotdeauna dorința de o nouă afacere, asumarea unui risc financiar sau dezvoltarea afacerii într-un mod cumpătat.

 

În Bani și libertate, Ovidiu Toader vorbește din experiența proprie și te ghidează pe drumul care te poate transforma într-un antreprenor de succes. Vei afla din paginile cărții cum e bine să-ți organizezi echipa de management, după ce valori să îți orientezi businessul, care trebuie să fie relațiile cu angajații, cu partenerii și cu clienții, cum să reacționezi ca antreprenor în vremuri de criză și cum să fii un om de afaceri de succes. Vei învăța și cum să ai libertatea de a-ți petrece timpul cu familia și cei dragi, așa cum îți dorești.

„Fie că ești dornic să te dezvolți și să-ți câștigi independența financiară, fie că ești lider de echipă ori prin prisma profesiei coordonezi îndeplinirea unei acțiuni, această carte își va găsi locul printre lecturile tale favorite”, spune Ovidiu Toader.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ovidiu Toader

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-44-1563-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: libertate, succes

 

Opinii editoriale

„Îl cunosc pe Ovidiu de mai bine de 20 de ani și pot spune că a fost întotdeauna un om practic, ceea ce-l face unic și abil în calitate de business coach. Susține acțiunea strategică, transformarea sustenabilă și eficiența care poate fi evaluată.”

Cristian Onețiu, antreprenor

„Prin experiența dobândită, Ovidiu Toader te poate îndruma către ceea ce numim libertate. E suficient ca după citirea cărții și o eventuală întâlnire cu autorul să rămâi cu întrebări importante. Răspunsurile vor fi calea către împlinirea dorințelor tale.”

Felix Pătrășcanu, co-fondator Fan Courier

„Experiența practică din afaceri combinată cu psihologia din coaching face ca informația transmisă de Ovidiu Toader să se poată aplica și mai bine în business.”

Lorand Soares Szasz, CEO Upriserz

„Ovidiu m-a ajutat să conștientizez mai bine dinamica afacerii de familie. Pentru că nu poți vedea eticheta din interiorul borcanului, ai nevoie de un coach care să te ajute cu o perspectivă din afară, să vezi ce scrie pe etichetă.”

Andy Szekely, antreprenor

„Claritatea aduce eficiență, iar eficiența îți oferă libertatea de a-ți pune în practică ideile de antreprenor fără să devii prizonierul propriei afaceri. Ovidiu m-a învățat că poți să faci bani și totodată să ai timp pentru tine și familie.”

Cristian Tudor, CEO Ultragreens

„Te sfătuiesc să citești cu creionul în mână cartea lui Ovidiu Toader, pentru a afla din secretele unei vieți împlinite și încununate de succesul antreprenorial.”

Daniela Marișcu, antreprenoare

„Ovidiu este un coach de afaceri care lucrează coerent, aplicat și relevant, ca într-o partidă de șah blitz. Lecțiile și mesajele pe care le transmite sunt pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească parcursul în viață.”

Malvina Cservenschi, antreprenoare