TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De vorba cu „nebunia” 9786068709383
De vorba cu „nebunia”
Vezi
galerie

De vorba cu „nebunia”

de Mark Goulston

Id: #435338

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

... este o carte scrisă de Mark Goulston, care explorează subiectul complex al sănătății mintale și al confruntării cu propria noastră nebunie interioară. Autorul abordează ideea că fiecare persoană are o anumită "nebunie" sau aspecte ale sinelui pe care le simte ca fiind dificil de gestionat sau de înțeles.

 

În carte, Goulston oferă strategii și perspective pentru a face față acestor aspecte, pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine și pentru a ne gestiona emoțiile și gândurile negative.

 

El explorează cum putem comunica mai eficient cu noi înșine și cu ceilalți, cum putem depăși blocajele mentale și cum putem sănătoși să ne construim o relație mai bună cu propria noastră nebunie.

 

Prin anecdote, studii de caz și exerciții practice, autorul ne îndrumă să explorăm și să înțelegem mai profund ceea ce ne motivează și ceea ce ne împiedică să trăim o viață mai împlinită și mai sănătoasă din punct de vedere mental.

 

Cartea oferă instrumente pentru a face față stresului, anxietății și depresiei și promovează dezvoltarea unei relații mai bune cu noi înșine și cu ceilalți...

 


Alte titluri pentru MarkGoulston (autor):
Cum să comunici ascultând (2014) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Goulston

Data apariției: martie 2024

ISBN: 9786068709383

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

Teme: depresie, emoții, terapie