TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Destin moștenit 978-606-40-2179-3
Destin moștenit
Vezi
galerie

Destin moștenit

de Sabine Lück

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică la Trei

Id: #434670

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Depășirea tiparelor împovărătoare din familie și eliberarea potențialului propriu
 

Descriere produs

Cu toții moștenim de la strămoșii noștri, pe cale epigenetică, diverse experiențe (dureroase sau pozitive) și tot felul de strategii de supraviețuire. Sunt acele anxietăți, deprimări, conflicte relaționale sau simptome somatice despre care „știm” instinctiv că nu provin din propria biografie. E acea povară pe care o preluăm pe linie genealogică, sperând, inconștient, că îi vom putea elibera și vindeca pe antecesorii noștri traumatizați. Pe baza unor exerciții de autocunoaștere și imagerie, vei învăța cum să te eliberezi de „bagajul” negativ transgenerațional și cum să-ți trăiești plenar propria viață, folosind inclusiv resursele pozitive oferite de strămoși.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabine Lück

Traducător: Roxana-Olimpia Florescu

Data apariției: februarie 2024

Titlu original: Vererbtes Schicksal

ISBN: 978-606-40-2179-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: emoții, supraviețuire, terapie, familie

 

Opinii editoriale

„Fiecare dintre noi trebuie să descifreze povestea strămoșilor săi, pentru se elibera de încrengăturile traumatice și de contractele inconștiente care acționează ca o piedică. Sabine Lück ne pune la dispoziție un ghid de călătorie cu ajutorul căruia ne putem cunoaște trecutul și ne putem elibera viața prezentă de contractele inconștiente cu strămoșii, dar și de traumele care ne blochează în trecut.”

Oskar Holzberg, specialist în terapie de cuplu și psihosexualitate

„"Destin moștenit" este cartea pe care trebuie să o aibă orice psihoterapeut, psiholog, consilier sau coach; mai mult, ar trebui să fie disponibilă în instituții de asistență socială, în cămine de bătrâni și chiar în birourile decidenților politici. Este un manual unic de psihoterapie a traumelor, care stă la baza proiectului Generation-Code® România, dedicat reconcilierii societății românești cu trecutul ei complicat.”

Timea Müller, fondatoarea proiectului Generation-Code® România