TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocuri de învingători și învinși în coachingul sistemic
Jocuri de învingători și învinși în coachingul sistemic
Vezi
galerie

Jocuri de învingători și învinși în coachingul sistemic

de Alain Cardon

Titlu apărut în colecția Coaching sistemic la BMI

Id: #428988

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Coaching-ul a fost cândva domeniul celor puțini privilegiați, sau poate rezervat ca instrument pentru a fi folosit în cazuri de remediere.

Cu toate acestea, atât industria coaching-ului, cât și organizațile s-au maturizat și acum coaching-ul este văzut din ce în ce mai mult ca o modalitate de a obține o schimbare substanțială și susținută. în calitate de coachi, suntem într-o poziție unică pentru a influența gândirea organizațională - pentru a străpunge conștiința organizațională.


O lectură profundă și esențială pentru oricine este implicat în domeniul coaching-ului. Cartea, Jocuri de învingători și învinși în coachingul sistemic evidențiază importanța coaching-ului, să devină din ce în ce mai conștienți de schimbri pentru a se compara și a colabora cu clienții dincolo de individ sau echipa.


Nu este o carte pentru bibliotecă, ci o carte pentru fiecare zi - în fiecare pagină există ceva care va rezona cu coachi, supraveghetori sau practicieni, aspiranți care sunt gata să întindă și să îmbrățișeze coachingul sistemic. Această carte vă va provoca gândirea și vă va transforma practica.


Ceea ce este diferit la această carte, este că îi cere cititorului să ia parte la dezvoltarea unei perspective cuprinzătoare asupra coaching-ului. A pune întrebări și a răspunde la întrebări este un rol jucat de cititor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alain Cardon

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-8038-96-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI

Alain Cardon
Alain Cardon
Autor

Alain Cardon este consultant internațional cu experiență practică în diverse reg...

vezi autor