TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mori pe zero 9786306506835
Mori pe zero
Vezi
galerie

Mori pe zero

de Bill Perkins

Titlu apărut în colecția Business. Prestige la Prestige

Id: #433427

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Obține cât de mult poți de la banii și de la viața ta!
 

Descriere produs

MORI PE ZERO prezintă o nouă filozofie uimitoare și provocatoare, precum și un ghid practic despre cum să profiți la maximum de banii tăi, dar și de viață.

Este un volum destinat celor care plasează experiențe memorabile de-a lungul vieții cu mult înaintea câștigurilor financiare în vederea așa-numiților „ani de pensie”.

 

Vei descoperi cum să-ți maximizezi momentele memorabile de-a lungul vieții prin „compartimentarea timpului”, cum să-ți convertești câștigurile financiare în amintiri de neprețuit urmând „curba valorii nete” și cum să navighezi printre decizii dacă e bine să investești sau să amâni, o autentică aventură bazată pe curba cheltuielilor și „rata dobânzii personale”.

Folosind propriile experiențe de viață, precum și poveștile pline de inspirație ale altora și bazându-se pe perspective revelatoare din psihologie și comportamentele financiare, Perkins prezintă un mod oportun, convingător și inedit de a trăi pe picior mare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bill Perkins

Traducător: Dragoș Tudor

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786306506835

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

 

Opinii editoriale

„Ideile conținute în paginile cărții merită să ne gândim la un viitor care ar putea include în cele din urmă o revenire la o viață financiară oarecum normală... Așadar, de ce această carte a lui Bill Perkins... merită timpul tău? Pentru că atinge fundamentele a două probleme extrem de importante la care te-ai putea gândi în aceste vremuri ciudate: de ce economisești și cum trăiești... Este o idee provocatoare.”

New York Times

"Dacă te întrebi care este ingredientul secret pentru a-ți trăi viața la maximum în fiecare etapă, fără a-ți epuiza resursele, atunci deschide această carte practică și oportună."

Barbara Corcoran, investitor, Fondatoare a Grupului Corcoran