TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Coaching sistemic de organizații - cazuri comentate
Coaching sistemic de organizații - cazuri comentate
Vezi
galerie

Coaching sistemic de organizații - cazuri comentate

de Alain Cardon

Id: #430483

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un tur de forță! Lectura esențială pentru fiecare consultant, specialist în resurse umane, lider, coach și supervizor!

 

Aceasta abordează problema timpului nostru, eliberând coaching-ul de cătușele dezvoltării individuale pentru a integra sistemul organizațional, ecologic și etic mai larg în care existăm cu toții.

 

Aceasta este cu adevărat o carte pentru epoca noastră. Alain oferă o explorare bogată și perspicace a modelului de coaching sistemic, subliniind că coachingul nu este doar pentru cei puțini ci pentru beneficiul tuturor. Ele evidențiază schimbarea colectivă care este necesară în abordarea noastră față de coaching și nevoia de a răspunde viitorului într-un mod mai informat, plin de compasiune și conștient. Cu toții trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru locul nostru în lume.



Coaching sistemic: „oferirea de valoare dincolo de individ” duce coaching-ul la un nivel cu totul nou. li provoacă pe coachi să-și îmbunătățească jocul, concentrându-se pe diferența pozitivă pe care o fac și pe care o pot face în lumea umană și mai mult decât umană. Se recomandă această carte coachilor, mentorilor, supervizorilor și liderilor.



Autorul invită cititorii într-un spațiu de reflecție care oferă o oportunitate extraordinară de învățare și îi provoacă să gândească dincolo de cadrele tradiționale. El creează conștientizarea rolului critic al coachilor, nu numai în a-i sprijini pe lideri să fie pregătiți pentru viitor, ci și în responsabilitatea lor etică de a revoluționa practica de coaching pentru a satisface aceste nevoi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alain Cardon

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-8038-97-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI

Alain Cardon
Alain Cardon
Autor

Alain Cardon este consultant internațional cu experiență practică în diverse reg...

vezi autor