TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Coaching și leadership în procesele de tranziție
Coaching și leadership în procesele de tranziție
Vezi
galerie

Coaching și leadership în procesele de tranziție

de Alain Cardon

Id: #418976

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

  “De-a lungul acestor pagini, ne propunem să ne centrăm îndeosebi asupra unor aplicații din lumea profesională. Vom defini fiecare etapă a tranziției, apoi vom arăta cum poate fi ea mai bine înțeleasă, „manageriată" și îndrumată de lideri, de consilierii și coachii lor.
    Propunem o perspectivă deopotrivă strategică și practică asupra proceselor de tranziție, insistând pe efectele colective, trăite de echipe și organizații. Această opțiune ne permite să lăsăm deoparte sau să depășim grijile legate de preocupările individuale, și să dezvoltăm o privire mai strategică, „de lider".
    Pentru a da demersului nostru o dimensiune practică, teoria pe care o vom prezența în cele ce urmează a fost extrasă din experiențe reale, necosmetizate, ca și numeroasele exemple ce ilustrează alegerile făcute de liderii pe care i-am cunoscut de-a lungul carierei noastre.
    În raport cu preocupările liderilor și managerilor, conceptele prezentate în această carte pot adeseori trimite la noțiuni abordate până acum sub unghiul „tipurilor de personalitate", al „stilurilor de conducere", al „profilurilor de management" individuale sau „situaționale". De asemenea, cele expuse pot evoca noțiuni mai colective, cum ar fi „culturile de echipe și de organizații”, sau scheme proprii „gestiunii de proiecte", văzute printr-o prismă mai dinamică și sistemică.
   În fapt, lucrarea de față propune o sinteză a tuturor acestor demersuri, abordând tema managementului tranzițiilor, cu soluții simple și practice, privite sub un unghi strategic.”
extinde
 

Detalii produs

Autor: Alain Cardon

Traducător: Valentina Tarlea

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 5948487000043

Copertă: Paperback

Număr pagini: 203

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x14 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: succes

Editura: BMI

Alain Cardon
Alain Cardon
Autor

Alain Cardon este consultant internațional cu experiență practică în diverse reg...

vezi autor