TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să vinzi
Vezi
galerie

Cum să vinzi

de Dale Carnegie & Associates

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #430566

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Modul în care vor să cumpere clienții tăi
 

Descriere produs

Experții de la Dale Carnegie & Associates subliniază un adevăr simplu, dar ignorat de mulți: procesul de vânzare începe înainte de a te întâlni cu potențialul client și fiecare tranzacție este unică în felul său. Strategia propusă de ei îți dezvăluie comportamentul pe care trebuie să-l adopți pentru a câștiga respectul cumpărătorului.


Scopul tău adevărat este să îi devii consilier, să știi să-i explici de ce are nevoie de un anumit produs ori serviciu și cu ce îi va îmbunătăți viața.

 

Mai important decât semnarea unui contract este ca, în urma ei, clientul să vrea să păstreze relația cu tine, să vă împrieteniți și să beneficiați amândoi în viitor de schimbul de bunuri și de idei. Este vorba despre o filozofie complexă și onestă, diferită de cea a majorității vânzătorilor.

 

Azi, mai mult ca oricând, la baza oricărei vânzări se află relațiile interumane. În epoca internetului și a rețelelor de socializare, în care avem la dispoziție o mulțime de opțiuni, încrederea reciprocă este cu atât mai importantă. Din această carte vei învăța cum să-ți construiești credibilitatea și cum să pui bazele unei colaborări solide, pe termen lung.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dale Carnegie & Associates

Traducător: Maria Tudose

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: Sell! The Way Your Customers Want to Buy

ISBN: 978-606-44-1407-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

 

Opinii editoriale

„Un ghid cuprinzător pentru aplicarea în vânzări a principiilor fundamentale dezvoltate de Carnegie.”

Kirkus Reviews

„Cartea pe care o ții în mână îți prezintă principiile de bază pe care le predăm în toată lumea, care au dat roade bogate în interiorul organizației noastre și în alte mii de pe tot mapamondul. Frumusețea principiilor marca Dale Carnegie este că pot fi învățate, sunt sistematizate și ușor de personalizat. Și îi ajută cu adevărat pe oameni să își îmbunătățească viața.”

Joe Hart

„Principiile lui Carnegie sunt atemporale, iar formulele sale care îndrumă spre o viață încărcată de semnificații și plină de succes transcend epocile.”

Samantha Finan
Dale Carnegie & Associates
Dale Carnegie & Associates
Autor

Dale Carnegie, pe numele lui real Dale Carnagey, s‑a născut într‑o familie sărac...

vezi autor