TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor CA-CHK-OGIMNO-19-N-001
Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor
Vezi
galerie

Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor

de Charles King

Id: #307573

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O istorie fascinantă... O țesătură bogată de romantism, tragedie și adaptabilitate, Odessa surprinde fiecare nuanță a legendarului oraș de la Marea Neagră, oferind o fertilă meditație asupra provocărilor permanente într-un cosmopolis multicultural. (Dorri Olds)

În noua sa lucrare scrupulos documentată, King readuce la viață istoriile rușilor, evreilor, turcilor, grecilor, italienilor, germanilor și românilor, care alcătuiesc „orașul în chintesență amestecat” Odessa. Abilitatea lui King de a devoala secretele orașului – atât frumoase, cât și respingătoare – oferă o prismă fascinantă prin care acestea să poată fi observate. (Publishers Weekly)

O carte minunată plină de curaj epic, de o admirabilă erudiție, care face o sagace separare între mit și ceea ce s-a întâmplat în realitate. Capacitatea Odessei de a râde de sine însăși și scepticismul ei evident față de marile narative ale istoriei sunt printre motivele importante de a vă delecta citind despre soarta acestui oraș, sub îndrumarea delicată și vibrantă a lui King. (Peter Demetz)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Charles King

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 9789975863889

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartier