TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu mă mai tem 978-606-797-929-9
Nu mă mai tem
Vezi
galerie

Nu mă mai tem

de Gabriela Đukanović

Titlu apărut în colecția Noua Spiritualitate la Școala Ardeleană

Id: #427180

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Schimbați-vă vechea percepție de a conștientiza lucrurile și, astfel, veți descoperi că tot ceea ce atingem cu Iubire se transformă-n Iubire!”


„Gabriela Đukanović vine cu o carte originală, deosebit de importantă, mai ales pentru momentul pe care îl traversează acum omenirea, având ca mesaj esențial edificarea unei lumi mai bune, fără ură și fără violență, motivată de respectul reciproc dintre semeni și de o iubire necondiționată.” (DUMITRU CONSTANTIN-DULCAN, autor Inteligența Materiei)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Đukanović

Ilustrator: Srđan Vukčević

Prefaţator: Dumitru-Constantin Dulcan

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-606-797-929-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 308

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Școala Ardeleană

Teme: emoții, libertate, suflet

 

Opinii editoriale

„Gabriela Đukanović este o ființă rară, așezată discret într-un interval poetic al Luminii. Ca soție și mamă, ea participă la viața de familie. Ca scriitoare, Gabriela țintește către un dincolo transcendent și diafan, un teritoriu inaccesibil gânditorilor sceptici sau atei. După o bătălie îndelungată cu puterile întunericului, autoarea cărții a găsit ieșirea din labirint. Prin rugăciune, sufletul se vindecă de orbirea necredinței și se deschide întâlnirilor privilegiate cu îngerul păzitor. Profund personale și deloc cosmetizate, mărturiile unei foste mari campioane a sportului românesc uimesc prin autenticitate. Dacă teama ți-a paralizat vreodată voința, dacă spaima în fața morții te-a cuprins subit, atunci pledoaria doamnei Gabriela Đukanović este pentru tine, dragă cititorule, un toiag de sprijin și un îndemn spre iubire.”

MIHAIL NEAMȚU, autor Iisus la Niceea

„Cartea, în sine, este un mesaj de o mare însemnătate care ne transmite că Viața fără Iubire nu are sens, iar realizarea conștientizării realității interioare, adică starea sufletului, depinde de activitatea ce îl face pe om să devină o ființă care retrăiește Iubirea și trăiește pentru Iubire. În cele din urmă pentru Gabriela Đukanović,  întreaga viață este o datorie interioară față de extinderea libertății și a iubirii în viața concretă, o modalitate esențială a omului de a se deschide spre experiența existenței autentice.”

SONJA TOMOVIĆ-ŠUNDIĆ

„Nu mă mai tem este menită să combată delincvența și agresiunea din lumea în care trăim, pentru a ne dărui atât nouă, cât și copiilor noștri libertatea de a nu ne mai teme pentru propria siguranță, de a trăi mâine într-o lume mai bună, plină de Iubire și armonie și de a ne ajuta să ne eliberăm de prejudecăți. Și, cum nimeni, niciodată, n-a reușit și nici nu va reuși să realizeze ceva de unul singur, tot așa, nimeni și nimic nu funcționează separat. Individualitatea este doar o iluzie, noi suntem un ÎNTREG, iar cu toții suntem Unul”

GABRIELA ĐUKANOVIĆ
Gabriela Đukanović
Gabriela Đukanović
Autor

GABRIELA-DOINA ĐUKANOVIĆ s-a născut în 1979, în orașul Drobeta-Turnu Severin, Ro...

vezi autor
Dumitru-Constantin Dulcan
Dumitru-Constantin Dulcan
Prefaţator

Prof. univ. dr. Dumitru Contantin Dulcan este medic neurolog și psihiatru, cu de...

vezi autor