TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trăiește sănătos! MI-MIT-TRIETS-18-N-001
Trăiește sănătos!
Vezi
galerie

Trăiește sănătos!

de Miss Trendy

Id: #256112

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Eu sunt Miss Trendy. Sunt scriitoare și dețin o micuță cafenea. Fac în fiecare zi doar ce-mi place. Viață mea e dulce și-mi place să o îndulcesc și pe a acelora pe care îi întâlnesc. Și sunt foarte bună la treabă asta! Exact asta fac micuțele mele ghiduri scrise pentru ține. Temele pe care le dezvolt între copertele lor pornesc de la întrebările celor care îmi trec pragul cafenelei. Sunt temerile lor și sfaturile mele. Ușor de pus în practică, acestea îți vor schimbă, pur și simplu viață! Hai cu mine în lumea mea!“ Miss Trendy e prietenă care îți lipsește. E prietenă care știe tot ce vrei să o întrebi și care te ajută cu plăcere. Poate fi mamă prietenoasă, bunica înțeleaptă, mătușă știe-tot. E vocea ta interioară care, din nu știu ce motive, nu mai ajunge la urechile tale. E forță ta interioară. Ascult-o! Ai încredere în ea! Și îți va aduce schimbarea de care ai atâta nevoie. Intră și alege-ți cartea de care ai nevoie! Fiecare carte ar o temă care îți va schimbă viață.-Miss Trendy

20 de remedii de viață sănătoasă. Un cadou de viață frumoasă, lungă și sănătoasă.

Ceea ce e extraordinar la remediile pe care le vei găsi între copertele cărții nu e neapărat efectul lor vindecător, ci faptul că, în viață de zi cu zi, îți creezi mici insule unde spațiul și timpul îți aparțin numai ție. Cu alte cuvinte, ai grijă de ține însăți. Iar acest lucru este foarte important, pentru că regenerarea corpului nostru are nevoie de un fundament psihic sănătos și pozitiv.

Știm, firește, că nu e totdeauna posibil că pe lângă job, familie și hobby să mai găsim timp pentru liniște și pentru noi înșine. Probabil că nu toate elixirurile prezentate aici sunt potrivite pentru ține. Sfatul meu e să probezi, pur și simplu, metodele și să alegi ceea ce crezi că poți să integrezi în . La urmei, trebuie-facă , nu- așa, mea?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Miss Trendy

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-973-21-1027-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Minerva