TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fii Eficientă! MI-MIT-FII00E-18-N-001
Fii Eficientă!
Vezi
galerie

Fii Eficientă!

de Miss Trendy

Id: #256115

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Eu sunt Miss Trendy. Sunt scriitoare și dețin o micuță cafenea. Fac în fiecare zi doar ce-mi place. Viață mea e dulce și-mi place să o îndulcesc și pe a acelora pe care îi întâlnesc. Și sunt foarte bună la treabă asta! Exact asta fac micuțele mele ghiduri scrise pentru ține. Temele pe care le dezvolt între copertele lor pornesc de la întrebările celor care îmi trec pragul cafenelei. Sunt temerile lor și sfaturile mele. Ușor de pus în practică, acestea îți vor schimbă, pur și simplu viață! Hai cu mine în lumea mea!“ Miss Trendy e prietenă care îți lipsește. E prietenă care știe tot ce vrei să o întrebi și care te ajută cu plăcere. Poate fi mamă prietenoasă, bunica înțeleaptă, mătușă știe-tot. E vocea ta interioară care, din nu știu ce motive, nu mai ajunge la urechile tale. E forță ta interioară. Ascult-o! Ai încredere în ea! Și îți va aduce schimbarea de care ai atâta nevoie. Intră și alege-ți cartea de care ai nevoie! Fiecare carte ar o temă care îți va schimbă viață.-Miss Trendy

Cum ar fi dacă ți-ai luă inimă în dinți și ai plecă într-o călătorie de căutare a propriei încrederi?

Eu îți ofer drumul scurt – în doar 10 păși descriși în carte vei descoperi tot ce ai de făcut pentru a-ți recâștigă încrederea în ține, atât în viață personală, cât și în cea profesională. Vei descoperi că fiecare succes pe care-l înregistrezi îți ușurează strădania și face călătoria mult mai plăcută.

Cu fiecare pas pe care-l vei face alături de mine îți vei descoperi propriul drum spre încrederea în .

Vei cum treci de la depreciere la apreciere, cum exersezi gândirea , cum-conștientizezi punctele , cum înveți spui NU atunci când chiar nu se poate. Vei vedea ești decât crezi! -apoi nu trebuie decât continui.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Miss Trendy

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-973-21-1051-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Minerva