TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fii ordonată! MI-MIT-FII00O-18-N-001
Fii ordonată!
Vezi
galerie

Fii ordonată!

de Miss Trendy

Id: #256113

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Eu sunt Miss Trendy. Sunt scriitoare și dețin o micuță cafenea. Fac în fiecare zi doar ce-mi place. Viață mea e dulce și-mi place să o îndulcesc și pe a acelora pe care îi întâlnesc. Și sunt foarte bună la treabă asta! Exact asta fac micuțele mele ghiduri scrise pentru ține. Temele pe care le dezvolt între copertele lor pornesc de la întrebările celor care îmi trec pragul cafenelei. Sunt temerile lor și sfaturile mele. Ușor de pus în practică, acestea îți vor schimbă, pur și simplu viață! Hai cu mine în lumea mea!“ Miss Trendy e prietenă care îți lipsește. E prietenă care știe tot ce vrei să o întrebi și care te ajută cu plăcere. Poate fi mamă prietenoasă, bunica înțeleaptă, mătușă știe-tot. E vocea ta interioară care, din nu știu ce motive, nu mai ajunge la urechile tale. E forță ta interioară. Ascult-o! Ai încredere în ea! Și îți va aduce schimbarea de care ai atâta nevoie. Intră și alege-ți cartea de care ai nevoie! Fiecare carte ar o temă care îți va schimbă viață.-Miss Trendy

Aruncă-ți grijile peste bord! A venit vremea să faci curățenie!

Debarasează-te de catrafuse inutile, de amintiri dureroase care te țin legată de trecut, de „prietenii“ pe care nici măcar nu-i cunoști! Nu uită nici de memoria computerului și șterge pozele inutile! De ce păstrezi toate acele nimicuri, acel balast care îți ocupă spații din casă ori din suflet și, îngreunată, te oprește să faci păși mari spre viitor?

Oare cum se face că lăsăm lucrurile să ajungă atât de departe? Dezordinea creează nu doar o atmosferă de disconfort în locuința, dar apăsa nefast asupra spiritului. Ordinea și rânduială fac bine tuturor și uneori numai procesul produce minuni.

Orice metode folosi, orice idei trucuri, timp obții spațiu liber – sufletul – vei vedea totul pe un nou început. vei găsi un . Simplu, cu reguli prietenoase cu idei ce vor departe reinstalarea haosului.

Eliberează- de vechea liber! război haosului!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Miss Trendy

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-973-21-1050-8

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Minerva