TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mindfulness urban CV-GSG-MINDFU-18-N-001
Vezi
galerie

Mindfulness urban

de Gáspár György

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #254962

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Exerciții de curaj, compasiune și conectare
 

Descriere produs

Suntem oameni, deci cu toții avem nevoie de un spațiu interior în care să ne simțim în siguranță, în care să ne refugiem pentru scurt timp, ca mai apoi, ghidați de curaj, compasiune și conectare, să revenim în lumea exterioară pentru a ne trăi viețile din plin. Mindfulness urban te poate ajuta să descoperi că dincolo de emoții, gânduri și provocările vieții nu se află sfârșitul lumii, ci chiar începutul ei.

 

Mesajul autorului, custode de povești de viață şi „reparator“ de relații, cu o experiență de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie, este cât se poate de clar: starea de prezență conștientă ne ajută să vedem ceea ce este invizibil – durerea noastră. Iar când îți vezi durerea, este greu să mai fugi de tine. Atunci începe vindecarea și pornești pe calea care te duce spre adevărata pace interioară.

 

Scrisă pentru toți cei care cunosc gustul amar al unei inimi strivite, cartea este un ghid – personal și practic în același timp – pentru a ne îmbrățișa temerile, îngrijorările și durerea. Astfel, purtați de starea de prezență conștientă, ajungem la Sinele nostru real.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gáspár György

Data apariției: iunie 2018

ISBN: 978-606-440-040-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curaj, suflet, terapie

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Tehnica de meditație „Mindfulness” este relativ nou apărută în peisajul psihologiei românești. Ea își are originea în meditația budistă, numai că acum ea nu se mai realizează doar în temple și în cond......“

citește mai mult
Gáspár György
Gáspár György
Autor

Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional acreditat de C...

vezi autor