TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cine sunt când nu mă vede nimeni?
Cine sunt când nu mă vede nimeni?
Vezi
galerie

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

de Alina Ilioi-Mureșan

Id: #427888

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vindecă fragilitatea inimii cu o carte de dezvoltare personală și motivațională care te va ajuta să transformi fiecare experiență într-o lecție de viață. Citește Cine sunt când nu mă vede nimeni?, ia un loc în loja sufletului tău și regăsește puterea de a zâmbi în fiecare zi.

 

Cine sunt când nu mă vede nimeni? e busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățișa simplitatea și a privi viața cu ochi de învingător! Pune această lectură pe lista ta cu top cărți de citit, iar schimbările se vor vedea imediat.

 

Uneori nu știi ce ai nevoie, iar goana după răspunsuri poate părea fără sfârșit. Însă de cele mai multe ori, acele răspunsuri sunt mai aproape decât crezi și tot ce trebuie să faci e să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine. Iar dacă faci asta ghidat de o maestră în cărți motivaționale, lucrurile vor fi mult mai ușoare.

 

Cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni? e dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic. Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alina Ilioi-Mureșan

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9786069008362

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: identitate, încredere, terapie