TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocul îngerilor – Nu există minuni decât dacă nu crezi în ele! AI-KAK-JNNEMD-17-N-001
Vezi
galerie

Jocul îngerilor – Nu există minuni decât dacă nu crezi în ele!

de Karen Kingsbury

Titlu apărut în colecția Corola la Act și Politon

Id: #261439

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Jocul îngerilor„ spune povestea fostului jucător de baseball Tyler Ames, care, în urma unei accidentări este nevoit să își întrerupă cariera. Misiunea îngerilor este de a-i salva sufletul și inima acestui om chinuit.

Tyler Ames cunoscuse cele mai înalte culmi ale gloriei ca jucător de baseball. Fusese vedeta de la World Series a Ligii Mici din 2002, fusese numit Mr. Baseball pe California în liceu și atinsese performanța de a ajunge cel mai recrutat pitcher din istoria UCLA. Samantha Dawson fusese iubita lui încă din ultimul an de liceu și o iubise enorm. Dar a pierdut-o și pe ea. A renunțat la ea pentru baseball. Îl regăsim așadar acum pe Tyler Ames trist și dezamăgit, întrebându-se retoric cum de a pierdut totul…

Tyler își răspunde singur: dezastrul cu părinții săi, rana de la spate, acuzațiile de beție în public, fetele, căile greșite pe care a luat-o când a dat puțin de gustul faimei. Așa și-a pierdut pe rând fanii și pe toți cei pe care i-a iubit vreodată. Și când te gândești că încă din clasa a 9-a primea oferte de la cele mai mari universități din țară, datorită talentului său la baseball…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Karen Kingsbury

Traducător: Ioana Adăscăliței

Data apariției: ianuarie 2017

Titlu original: Angel Walking

ISBN: 9786069132708

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 383

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

 

Opinii editoriale

Mulțumesc, Karen Kingsbury! Cartea este extraordinară! Nu am putut să o las din mâini. Voiam să închid ușa lumii si să o citesc până la final. Apoi, când am terminat de citit, nu îmi doream să se termine. Toate personajele sunt oameni pe care îi regăsim în realitate. Nu suntem străini de modul în care ei reacționează la situațiile din poveste.

Karen Kay Salsbury

Cu toate că sunt creștin de 35 de ani, nu m-am gândit niciodată atât de mult la îngeri. Cu siguranță că o voi face de acum înainte!

Ginny

Am citit majoritatea cărților scrise de Karen Kingsbury, dar aceasta este cea mai bună. Am fost prinsă de poveste încă de la prima pagină. Am citit-o pe toată în 6 ore. Am plâns în multe momente ale poveștii și am fost impresionată de mesajul puternic – Nu trebuie să fim perfecți pentru că aceasta este treaba lui Dumnezeu.

Britany Just
Karen Kingsbury
Karen Kingsbury
Autor

Autoarea de bestselleruri New York Times Karen Kingsbury a absolvit Facultatea d...

vezi autor