TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cortina de Fier
Vezi
galerie

Cortina de Fier

de Vesna Goldsworthy

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #426260

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O poveste de dragoste
 

Descriere produs

Publicat în primăvara anului 2022, romanul Cortina de Fier: O poveste de dragoste a fost inclus în: The Times Best Books of 2022, The Times Summer Books, Financial Times Literary Editor’s Choice, The Independent Book of the Month, The Tablet Book of the Month, The Guardian Book of the Day, Amazon Kindle Bestseller, Hatchards Book of the Week, LRB Bookshop Book of the Week, LRB Bookshop Best Books of 2022.

 

Milena, fiică de nomenclaturist cu funcție înaltă într-o țară comunistă nenumită din estul Europei, se bucură de un lux nelimitat și de o libertate, firește, limitată. Când îl întâlnește pe Jason, un poet britanic, e fermecată, aproape fără să-și dea seama, de aura lui boemă, și după un timp hotărăște să fugă în Anglia.

 

O carte emoționantă, despre falia imensă creată de împărțirea nefirească a Europei și despre modurile infinite în care un regim politic te poate înstrăina de tine însuți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vesna Goldsworthy

Traducător: Luana Schidu

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: Iron Curtain

ISBN: 978-606-099-012-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: comunism, libertate, identitate, iubire, totalitarism

 

Opinii editoriale

„Estul și vestul se întâlnesc într-o binevenită poveste dulce-amară despre iubire, loialitate și cântecul de sirenă al libertății.”

Financial Times

„Un roman superb, perfect armonizat, cu o intrigă încântătoare și o introspecție plină de ironie despre condiția umană și tensiunile ei unice.”

WILLIAM BOYD