TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Apple Tree Yard VE-LOD-APPLTY-17-N-001
Apple Tree Yard
Vezi
galerie

Apple Tree Yard

de Louise Doughty

Id: #249523

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Yvonne Carmichael, o geneticiană respectată, formează de mulți ani un cuplu stabil cu Guy, de asemenea un cercetător de succes. Din momentul în care întâlnește pe holurile Parlamentului britanic un bărbat misterios, față de care se simte irezistibil atrasă, Yvonne pierde controlul asupra vieții sale. Timp de câteva luni, se va vedea în secret cu iubitul ei, până când un incident grav le va distruge relația și le va arăta cine sunt cu adevărat. Cei doi adulterini vor ajunge în fața instanței de judecată, acuzați de crimă cu premeditare.



Alte titluri pentru LouiseDoughty (autor):
Apple Tree Yard (2018) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Louise Doughty

Data apariției: iulie 2017

ISBN: 9786068642604

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 371

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

 

Opinii editoriale

Nu se poate să existe vreo femeie în viaţă care să nu-şi fi dat seama măcar o dată, într-un moment de panică, de faptul că se află în locul greşit şi momentul greşit, alături de bărbatul greşit. Louise Doughty, mai sigură pe sine cu fiecare roman, îşi conduce cititorul descurajat într-un teritoriu întunecat. O carte irezistibilă şi curajoasă.

Hilary Mantel

Realizarea lui Doughty e de a-şi imagina o tragedie oribil de banală – ceva ce i s-ar putea întâmpla oricui, dar totuşi o tragedie... Nu dezvăluim nimic când spunem că magnitudinea ruşinii publice trăită de Yvonne e cumplit de bine realizată... Procesul însuşi e o magistrală mostră de evaziune şi divulgare selectivă... Un avertisment impresionant despre consecinţele momentului în care fantezia începe să înghită viaţa reală. ‚Problema poveştilor e că sunt addictive’, afirmă Doughty. În cazul de faţă, probabil că n-a scris niciodată o propoziţie mai adevărată.

The Guardian

Acest thriller inteligent, sexy, matur explorează puterea dorinței și ce se întâmplă atunci când pierdem controlul

Sara Nelson