TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eliza și monștrii ei SB-FRZ-ELIIME-18-N-001
Eliza și monștrii ei
Vezi
galerie

Eliza și monștrii ei

de Francesca Zappia

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #254569

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Povestea ei e un fenomen... Viața ei e un dezastru
 

Descriere produs

În lumea reală, Eliza, o fată de 18 ani, este timidă, ciudată și lipsită de prieteni. Online este LadyConstellation, creatoarea anonimă a Monstrous Sea, un webcomic extrem de popular, cu milioane de followers și de fani în întreaga lume. Eliza nu-și închipuie că ar putea vreodată să îndrăgească lumea reală așa cum o iubește pe cea online și nu simte nicio dorință să încerce.

 

Apoi Wallace Warland, cel mai mare scriitor de fanfiction pentru Monstrous Sea, se transferă la școala ei. Wallace crede că Eliza este un fan ca oricare altul și, pe măsură ce băiatul o scoate din carapacea ei, fata începe să se întrebe dacă nu cumva viața offline merită o șansă. Dar, când secretul Elizei este împărtășit din greșeală cu restul lumii, tot ce a construit – povestea ei, relația ei cu Wallace, până și propria sănătate mintală – începe să se năruiască.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Francesca Zappia

Traducător: Ionela Chirilă

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Eliza and Her Monsters

ISBN: 978-606-94493-6-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: depresie, şcoală

 

Opinii editoriale

O descriere sfâșietoare a depresiei și a anxietății, a respectului față de fandom, a prieteniilor online și a beneficiilor și pericolelor faimei pe internet.

Kirkus Reviews

Francesca Zappia analizează lupta complicată dusă de Eliza cu anxietatea și depresia. O poveste în care sunt presărate ilustrațiile detaliate din webcomicul Elizei, desenate de Zappia însăși. O celebrare plină de patimă a fandomului online.

Booklist

Această carte, spusă printr-o serie de scrisori, mesaje pe internet, benzi desenate și proză, se axează pe problematica relațiilor și a identității de sine. Va rezona cu viețile adolescenților care scriu, care creează artă și care iubesc fandomul. O carte care nu trebuie să lipsească din nicio colecție YA, mai ales din cele care vorbesc despre cultura geek.

School Library Journal

Zappia inserează în secțiunile de proză desene din Monstrous Sea și discuții online... Scriitoarea analizează în profunzime felul în care fandomurile pot să înăbușe personalitatea creatorilor în jurul cărora sunt create... O lectură fascinantă despre labirinturile imaginației și despre plăcerile simple ale vieții de zi cu zi.

Shelf Awareness
Francesca Zappia
Francesca Zappia
Autor

Francesca Zappia trăiește în Indiana și a absolvit cursurile Universității din I...

vezi autor