TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Feminist(ă), feminiști BB-CNA-FEMINF-16-N-001
Feminist(ă), feminiști
Vezi
galerie

Feminist(ă), feminiști

de Chimamanda Ngozi Adichie

Id: #246332

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În acest eseu elocvent argumentat, Chimamanda Ngozi Adichie le oferă cititorilor o definiție unică a feminismului în secolul XXI, înțeles ca incluziune și conștientizare. Bazat pe propria experiență și profunda înțelegere a realităților deseori mascate ale politicilor de gen, acest text reprezintă explorarea unei autoare remarcabile a ceea ce înseamnă să fii femeie și un apel convingător la toate motivele pentru care cu toții ar trebui să fim feminiști.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chimamanda Ngozi Adichie

Traducător: Anca Dumitrescu

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-942-370-7

Copertă: Paperback

Număr pagini: 56

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x15 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Între 25 noiembrie (Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii) şi 10 decembrie (Ziua drepturilor omului) se desfăşoară, la nivel mondial, campania celor 16 zile de activism împo......“

citește mai mult
Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Ai în față o carte minusculă, cu un titlu ce presupune deja o tematică clară și cu o copertă simpatică. Scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, da, știu, nu e un nume pe care să-l poți pronunța repede......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Un puternic tur de forță pe tema egalitaţii dintre sexe, care șoptește, nu strigă, care are încredere, nu ceartă. Nu aveți nicio scuză să n-o citiți!”
 

The Telegraph

„Chimamanda Ngozi Adichie, prin experienţele proprii, introduce firesc ipoteza unei societăţi echilibrate, bazate pe egalitatea de şanse. Feminist(ă), feminiştieste un text esenţial pentru iniţierea conversaţiei despre egalitatea dintre sexe.

În 2015, cu dorinţa de a deschide public dialogul, o organizaţie nonprofit din Suedia a iniţiat o acţiune pentru a oferi un exemplar al cărţii fiecărui licean de 16 ani din ţară.

În 2013 Beyoncé a încorporat un sample din discursul TED pe care este bazată cartea în piesa Flawless.”

Black Button