TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Energia Spiralei

Gilbert Jausas
Colecții/Serii: Spiritualitate
Gândurile produc vibraţii Energia spiralei este cartea în care sunt strânse la un loc cele mai râvnite și mai puțin...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8414-08-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Energia Spiralei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Gândurile produc vibraţii

Energia spiralei este cartea în care sunt strânse la un loc cele mai râvnite și mai puțin cunoscute informații despre:

• cum să îți amplifici forța minții și a gândului,
• metode practice eficiente de utilizare a energiei formei pentru: sănătate, agricultură, spiritualitate
• metode holiste rapide de a comunica cu Sinele nostru și de a obiectiva aceasta (lucrul cu pendul și anse, convenții interioare, trezirea anumitor simțuri)
• experimente impresionante de vindecare a unor boli grave folosind energia formei
• protecție fizică și psihică cu ajutorul energiei formelor geometrice
• armonizarea energiilor din organism și din mediul înconjurător,
• cum să trezești puterea vindecătoare a mâinilor
• tehnici de purificare a chakrelor

 Nicio descriere din lume nu va putea dezvălui forța cărții de față. Experiența depășește cuvintele în acest caz. Totuși, ce putem spune este că avem fiecare în noi o memorie ancestrală, omniscientă și omniprezentă, care abia așteaptă să comunice și să ne împărtășească cunoașterea ei. Din păcate, obiceiurile care ne-au fost înrădăcinate sunt departe de limbajul cu care această memorie comunică și marea noastră majoritate trăim ca niște furnici, nefolosind decât o parte infimă din darurile cu care am fost înzestrați. Avem în această lucrare metode clare de a îmbunătăți comunicarea cu memoria noastră ancestrală, de a învăța limbajul ei.

Gândul are putere creatoare

Pe toate planurile, inclusiv pe cel fizic. Dar în ce condiţii produc gândurile rezultate ştiu foarte puţini oameni. Dincolo de tot ce ai auzit despre energia creatoare se ascunde ceva mai profund, însă nu se doreşte ca aceste informaţii să circule pentru că asta va însemna trezirea omenirii.

 Saltul energetic

Sănătatea, norocul, iubirea, charisma, fericirea, libertatea şi bunăstarea interioară sunt energii pe care le putem concretiza cu uşurinţă când alegem să facem saltul energetic necesar. Ce presupune această alchimie interioară? În primul rând - decizie. Pe măsură ce integrăm în fiinţa noastră o nouă stare de conștiință, începem să înțelegem că totul este energie, iar noi deţinem cheia materializării vibraţiilor! Energia Spiralei  îți va deveni cartea de căpătâi, în timp ce în viața ta schimbările bune se vor produce în lanț.

După un drum lung și nu lipsit de obstacole, Energia Spiralei reușește în sfârșit să vadă lumina tiparului. Este un moment însemnat pentru toți cei care vor intra în posesia acestei cărți, dar mai ales pentru cei la care va ajunge cu adevărat sensul informațiilor prezentate.

Autor: Gilbert Jausas
Traducător: Raluca-Nicoleta Radu
Data apariției: octombrie 2012
Editura: Vidia
Titlu original: L`Énergie de la Spirale
Pagini: 350
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, new age, forţa mijnţii, energia culorilor, terapii alternative, armonizarea energiilor, purificarea chackrelor, memorie ancestrală
  • Raluca-Nicoleta Radu - Traducător
    Raluca‑Nicoleta Radu este doctor in stiinte ale comunicarii, conferentiar la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. Din ianuarie 2010 este editor la Revista Romana de Jurnalism si Comunicare. Este membru fondator al Asociatiei Formatorilor din Jurnalism si Comunicare din Romania. A contribuit cu studii in mai multe lucrari, a publicat articole in reviste de specialitate si volumul Institutii culturale in...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus