TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Secretul

Rhonda Byrne
Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-87595-7-2
EAN-16: 9789738759572
Dimensiuni: 14x18 cm
Tip copertă: Hardcover

Secretul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părțile Secretului au fost reunite într-o revelație incredibilă, care va transforma viețile celor ce o trăiesc.
Din această carte, veți învăța cum sa folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră – obținerea banilor, păstrarea și redobândirea sănătății, relațiile interumane, fericirea și în orice interacțiune pe care o aveți în această lume. Veți începe să înțelegeți puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru și această revelație poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieții dumneavoastră.
Secretul cuprinde înțelepciune de la învățători din vremea noastră – bărbați și femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare și fericire. Aplicând cunoașterea Secretului, ei aduc la lumină întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătății, de depășire a unor obstacole și de obținere a ceea ce mulți oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat și adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înțeles de câțiva dintre cei mai importanți oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alături de alți inventatori, teologi, oameni de știință și mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii.

Autor: Rhonda Byrne
Traducător: Mihai Popescu
Data apariției: octombrie 2007
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Secret
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
Rhonda Byrne, magia, secretul, joe vitale, neale donald walsch, john gray,marele secret
Locuri în topurile Cartepedia
  • Rhonda Byrne Rhonda Byrne - Autor
    Autoarea RHONDA BYRNE, asemenea fiecăruia dintre noi, s-a aflat în propria călătorie a descoperirii. În drumul ei, a strâns o minunată echipă de autori celebri, teologi, învăţători, regizori de film, designeri, editori, oameni de succes...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor