TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puls. Manual de limbă română pentru străini. Curs

Daniela Kohn
Colecții/Serii: Limbi străine
PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor întocmit de Consiliul Europei, pentru nivelurile A1-A2, ținându-se cont...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-5974-6
Dimensiuni: 21x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor întocmit de Consiliul Europei, pentru nivelurile A1-A2, ținându-se cont de toate elementele necesare învățării unei limbi străine: înțelegere orală (ascultare), înțelegere scrisă (citire), exprimare orală (participare la conversație, producerea unui discurs oral), exprimare scrisă.

Pachetul cuprinde un manual, un caiet de exerciții și două CD-uri audio.

Manualul (132 pagini) cuprinde 12 unități tematice, oferind cursantului un pachet de situații de comunicare cu aplicabilitate imediată (publice, profesionale, private). Astfel, cursantul nu trebuie să parcurgă întregul manual pentru a putea comunica în limba română în situații cotidiene, ci poate folosi cunoștințele dobândite după fiecare unitate. Ilustrațiile completează partea discursivă, împreună cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversaționale plasate în contexte plauzibile.

Secțiunile de Română utilă cuprind cuvinte și expresii relaționate cu temele diferitelor unități. Gramatica este explicată preponderent vizual, fără instrucțiuni normative excesive.

Pentru rezolvarea problemelor care pot apărea din dificultatea înțelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, au fost elaborate două CD-uri audio cu dialoguri inspirate din temele abordate în manual.

Caietul de exerciții (176 pagini) vine în completarea manualului, ajutând la fixarea cunoștințelor dobândite.

Data apariției: 2016
Editura: Polirom
Pagini: 308
Limba: Română, Spaniolă
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
limba română, cursuri, ghid, conversaţie, vocabular, gramatică, cd, exprimare corectă
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor