TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A 12-a planetă (Vol. 1) 9786306506675
A 12-a planetă (Vol. 1)
Vezi
galerie

A 12-a planetă (Vol. 1)

de Zecharia Sitchin

Id: #433210

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În aceste vremuri, în care astronauţii au ajuns pe Lună şi navele spaţiale fără pilot explorează alte planete, nu mai este imposibil de crezut că o civilizaţie de pe altă planetă, mult mai avansată ca a noastră, a fost capabilă să-şi trimită astronauţii pe Pământ, la un moment dat, în trecut. Într-adevăr, mai mulţi autori cunoscuţi au făcut speculaţii, conform cărora artefacte antice, precum piramidele şi sculpturile gigantice în piatră, ar fi fost realizate de o civilizaţie avansată, de pe o altă planetă.


    Cu toate acestea, există o oarecare neîncredere în aceste speculaţii fascinante. Până şi popoarele antice credeau că nişte fiinţe superioare „din ceruri" - zeii antici - au venit pe Pământ. Niciun autor cunoscut nu oferă însă răspunsuri, cu privire la acest subiect. Dacă, într-adevăr, astfel de fiinţe au venit pe Pământ, atunci, când au venit, cum au venit, de unde au venit şi ce au făcut în timpul şederii lor aici?


    Ceea ce ne propunem este să oferim răspunsuri la aceste întrebări. Folosindu-ne de Vechiul Testament ca de o ancoră şi prezentând drept dovezi nimic altceva decât textele, desenele şi artefactele lăsate de vechile popoare din Orientul Apropiat, vom aborda mai departe întrebările interesante şi ipotezele provocatoare. Vom demonstra că Pământul a fost, într-adevăr, vizitat în trecut de astronauţi de pe o altă planetă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Zecharia Sitchin

Traducător: Adriana Bobeică

Data apariției: martie 2010

ISBN: 9786306506675

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige