TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Compasiune necondiționată
Compasiune necondiționată
Vezi
galerie

Compasiune necondiționată

de Tara Brach

Titlu apărut în colecția Alter ego la Herald

Id: #423464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Descoperă iubirea și iertarea eliberând fricile prin cele patru tehnici ale practicii R.A.I.N.
 

Descriere produs

Această carte este scrisă din iubire și din nevoia profundă de a împărtăși cititorului o practică de meditație ce cultivă compasiunea necondiționată. Practica se numește RAIN și este descrisă în termeni cuprinzători, ușor de înțeles și de pus în aplicare. În RAIN învățăm cei patru pași esențiali ce conduc la compasiune: Recunoaște, Acceptă, Investighează și Hrănește. Acești pași călăuzitori sunt un real colac de salvare pentru noi toți, oricând ne simțim stresați, speriați, confuzi sau precipitați. Mai mult decât atât, RAIN oferă calea de acces către o viață autentică și ne ajută să construim o reziliență lăuntrică, încredere în inima noastră înțeleaptă. RAIN ne învață să spunem DA vieții, iar în acest DA să fie adevărul, profunzimea și spiritul ființei noastre. Ne învață să trăim din plenitudinea potențialului nostru.

 

Explicația științifică a acestui demers este că RAIN ne ajută să cultivăm un creier integrat. Respectiv, atunci când suntem provocați emoțional, în loc să suferim o deturnare limbică completă, rămânem conștienți de ceea ce se întâmplă și avem astfel un acces mai mare la resursele noastre interioare.

 

Într-un context în care oprimarea populațiilor nedominante, violența, consumul nesustenabil sunt expresii globale ale suferinței care amenință Pământul, volumul Compasiune necondiționată ne invită, prin practica RAIN, să ne întoarcem la noi și în noi, să ne dedicăm trezirii inimilor noastre și să începem astfel procesul de vindecare al prețioasei noastre lumi. Compasiunea necondiționată exprimă adevărul interdependenței noastre și al apartenenței reciproce. A trăi fiindu-ne fideli nouă înșine înseamnă, în înțelesul deplin al expresiei, a trăi fideli căii noastre colective de vindecare și libertate, aspirației noastre comune către o lume pașnică și iubitoare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tara Brach

Traducător: Walter Fotescu

Data apariției: mai 2022

Titlu original: Radical Compassion - Learning to Love Yourself and Your World with the Practice of RAIN

ISBN: 978-973-111-953-3

EAN-13: 5948417330196

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: identitate, încredere, iubire, suflet

 

Opinii editoriale

Cel mai pur act de iubire pe care-l poți săvârși nu este unul de slujire, ci un act de contemplație, de viziune. Când îi slujești pe oameni, ajuți, sprijini, aduci mângâiere, ușurezi suferința. Când îi vezi în frumusețea și bunătatea lor lăuntrică, transformi și creezi.

Anthony de Mello
Tara Brach
Tara Brach
Autor

Tara Brach este doctor, psiholog clinician, profesor şi organizator de ateliere...

vezi autor