TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ucenicul lui Goya
Ucenicul lui Goya
Vezi
galerie

Ucenicul lui Goya

de Sara Di Furia

Titlu apărut în colecția Green Spot la Lebăda Neagră

Id: #426691

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cel mai sângeros eveniment pe care l-a cunoscut vreodată lumea artei


Madrid, 1791. Arta înflorește sub privirile atente ale Inchiziției. Manuèl Alvèra este ales de Goya însuși să-i devină ucenic. În același timp, în oraș sunt descoperite mai multe cadavre – artiști celebri uciși prin același modus operandi. Madridul e cuprins de freamăt și, în timp ce întâmplările sunt puse pe seama păcatului trufiei săvârșit de pictori, Manuèl bănuiește că în spatele acestor crime se află chiar Goya. Studiind opera maestrului său pentru a-i imita geniul, tânărul ucenic descoperă un secret cumplit și devine deopotrivă victimă și complice într-o țesătură de intrigi și minciuni elaborate, care îi vor pune sub semnul întrebării întreaga viață.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Sara Di Furia

Traducător: Alina-Monica Țurlea

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-606-9682-46-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 306

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lebăda Neagră

Teme: moarte, secret

 

Opinii editoriale

„Geniu și nebunie. Frumusețe și moarte. Ucenicul lui Goya este un roman puternic, în care atmosfera istorică, redată cu realism, și personajele pline de profunzime ne poartă într-o experiență literară în care prezentul se împletește cu trecutul.”

Tatiana Vanini

„Povestea celebrului artist Francisco de Goya se împletește cu măiestrie cu enigme tulburătoare. Autoarea ne oferă un thriller uluitor, în care vinovatul crimelor odioase comise la Madrid în 1791 nu este deloc ușor de identificat.”

Thriller Nord