TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum m-am eliberat de jocurile de noroc
Cum m-am eliberat de jocurile de noroc
Vezi
galerie

Cum m-am eliberat de jocurile de noroc

de Phil Mawer

Id: #424517

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cu doar câteva luni înaintea apariției acestei ediții, Philip Mawer, autorul cărții „Overcoming Gambling”, a cărei traducere o aducem acum la lumină, dispărea, în urma unui atac terorist al insurgenților islamici, undeva în nordul Mozambicului.


Voi vorbi despre domnia sa folosind verbul la timpul prezent ca recunoștință pentru încrederea pe care ne-a acordat-o. Mulțumesc, Phil Mawer. Philip Mawer este un căutător, un explorator al naturii umane și un împătimit al curajului. Din ingredientele acestea, la care adăugă iubirea față de cei dragi, a apărut și best-seller-ul său, Overcoming Gambling, a cărui traducere în limba română sperăm să vă fie un real îndrumător de viață. Acesta este scopul declarat al lui Philip Mawer: să împărtășeasecă trăirile profunde din perioada adicției sale, în care s-ar putea regăsi cititorii care caută calea de eliberare din labirintul alunecos al jocurilor de noroc. Philip Mawer se deschide lumii cu curaj și cu demnitate. Un drum de urmat. Greu, cu obstacole care par uneori de netrecut. Lectura cărții dezvăluie, pe rând, jaloanele care marchează traseul bun, onest și indiciile de evadare din capcanele auto-create.


„Cum m-am eliberat de jocurile de noroc” e o lectură simplă, la îndemână. Nu pretinde decât bunăvoință și încrederea că se poate. Că poți. La final nu îți rămâne decât să transmiți un gând de recunoștință către tine, cititor, și către Phil.Daniela Tordoi

extinde
 

Detalii produs

Autor: Phil Mawer

Traducător: Daniela Tordoi

Data apariției: iunie 2022

Titlu original: Overcoming Gambling

ISBN: 9786069667286

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 189

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meridiane Publishing

Teme: conflict, curaj, identitate