TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Yantra Yoga
Yantra Yoga
Vezi
galerie

Yantra Yoga

de Namkhai Norbu

Titlu apărut în colecția Himalaya la Herald

Id: #420583

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Yoga tibetană a mișcării
 

Descriere produs

Aveți în mâinile dumneavoastră o carte ce redă în detaliu diferitele posturi specifice pentru Yantra Yoga, tipul de respirație și modul de concentrare corespunzător, ghidând pas cu pas fazele practicii. Odată învățate de la un instructor de Yantra Yoga autorizat, exercițiile pot fi aplicate de oricine, la orice vârstă, cu adaptări legate de limitele fizice personale, în caz de dizabilități chiar și pe scaun.

 

Spre deosebire de alte forme de Yoga, valoarea Yantra Yoga constă nu doar în faptul că trupul devine mai elastic, mai mobil, mai puternic, ci în aceea că armonizează corpul, energia și mintea prin intermediul respirației.

 

Când aceste trei niveluri ale existenței noastre sunt armonizate, mintea se calmează și potopul gândurilor se încetinește, chiar dispare. Gândiți-vă ce se întâmplă într-o zi senină, când norii au dispărut de pe cer: vedem soarele strălucind în toată splendoarea sa. Când vârtejul gândurilor se potolește, avem șansa să descoperim ceea ce se află dincolo de mintea noastră agitată: o prezență vie și conștientă, condiția noastră primordială.

 

Yantra Yoga – yoga tibetană a mișcării este o apariție editorială aprobată de Comitetul Internațional de Publicații al Comunității Dzogchen, comunitate fondată de Chögyal Namkhai Norbu.



Alte titluri pentru NamkhaiNorbu (autor):
Sursa Supremă (2022) ,


Alte titluri pentru GabriellaSchneider (traducator):
Sursa Supremă (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Namkhai Norbu

Traducător: Gabriella Schneider, Oana Marcu, Karina Iohanna Botis

Data apariției: martie 2021

Titlu original: Yantra Yoga: Tibetan Yoga of Movement

ISBN: 9789731118642

Copertă: Paperback

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: terapie

Editura: Herald

 

Opinii editoriale

Aceasta este marea șansă pe care ne-o oferă Yantra Yoga. Descoperindu-ne și cunoscându-ne pe noi înșine, viața devine mai blândă, calitatea ei crește, tensiunile se diminuează, sănătatea este menținută sau îmbunătățită și înțelepciunea își găsește un sălaș stabil în mintea noastră. Această descoperire și cunoaștere de sine este singura cale spre evoluție ca ființă umană.

Gabriella Schneider
Namkhai Norbu
Namkhai Norbu
Autor

Renumitul maestru Dzogchen Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche s-a născut în anul 193...

vezi autor