TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dream Management CA-MIO-DMFPPC-19-N-001
Dream Management
Vezi
galerie

Dream Management

de Mirela Oprea

Id: #307466

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Fișa postului pentru cei care aleg sa fie managerii propriilor vieți
 

Descriere produs

Oamenii au visat de când se știu și cei cu visuri mari au pătruns în cărțile de istorie și în memoria colectivă. Te-ai întrebat vreodată cum fac unii oameni să își realizeze toate visurile, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă? Poate te-ai gândit că acei oameni pur și simplu au noroc. Sau poate ai crezut că ei au niște abilitați speciale: sunt mai ageri, mai agili, mai altfel. Sau poate ai crezut că se sacrifică peste măsură.

 

Mirela Oprea, autoarea volumului Dream Management – Fișa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieți ne spune că dacă am crezut aceste lucruri, atunci probabil greșim, pentru că e surprinzător cât de puțin știm despre știința realizării visurilor. În acest volum ea arată că în turnul de fildeș al lumii academice, cercetătorii știu că nu există forță motivațională mai puternică decât cea a visurilor noastre. De asemenea, cercetătorii știu și care sunt strategiile care funcționează pentru a le realiza. Secretele sunt cunoscute, dar din păcate aceste informații nu sunt „traduse” pe înțelesul tuturor.

 

Prin acest volum, am dorit să contribui la un efort de „traducere” care să ajute cât mai mulți oameni să aibă o viață mai împlinită. Cartea mea are două surse de inspirație. O primă sursă de inspirație se află în studiile și cercetările științifice care relevă condițiile în care putem să ne realizăm aspirațiile personale. O a doua sursă de inspirație au reprezentat-o cele peste 60 de ateliere de Dream Management pe care le-am susținut în ultimii trei ani. Mai mult de 700 de oameni au participat la aceste ateliere și au realizat visuri și aspirații de care adesea nu s-ar fi crezut capabili.” – autoarea

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mirela Oprea

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 9786068893518

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartex

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Când am auzit-o pe Zânuca (așa îi spun eu Mirelei) vorbind pentru prima oară despre Dream Management am ridicat o sprânceană. Cuvântul „management” mă duce cu gândul către activitatea serioasă prin care gestionăm proiectele noastre de oameni mari. Cum poate ceva atât de serios să aibă legătură cu visurile noastre? Am înțeles atunci când am participat la primul atelier de Dream Management. Cartea aceasta nu e o rețetă, căci fiecare vis are ingrediente speciale și, mai ales, subiective. E mai degrabă ca un drum cu tot felul de marcaje testate științific. Te poți opri la ele, le poți încerca sau te poți abate de la traseu ca să descoperi frumuseți sau provocări ce te vor ajuta să crești. Dar mai mult decât atât, prin poveștile ei, trăite sau culese cu grijă, cartea e inspirație pentru toți aceia care simt că, undeva, mai adânc sau mai la suprafață, un vis mocnește în așteptarea omului ce poți să devii pentru a-l împlini.

Melania Medeleanu
Mirela Oprea
Mirela Oprea
Autor

Mirela Oprea este licențiată în psihologie și științele educației și doctor în c...

vezi autor