TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul unui trasnit LE-MMI-JURNUT-18-N-001
Jurnalul unui trasnit
Vezi
galerie

Jurnalul unui trasnit

de Mircea M. Ionescu

Id: #262957

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mircea M. Ionescu, optimistul incurabil, risipitorul de frumuseți, revoltatul resemnat, construiește, cu un farmec aparte, din „iubiri arse și cenușă de necazuri” un „roman-marturisire” în care dezvăluie, cu smerenie și durere, dar și cu măsurată ironie, limitele îndrăznelii, ale încercărilor și ale riscului.

Într-o permanență căutare de a se regăsi pe șine, rătăcitorul în timp și spațiu, având drept sprijin iubirea care nu l-a trădat și pe care nu a trădat-o niciodată, Limbă Română, și idealul „sa fac, la București, America de acasa” în decorul „de vis și cosmar” al unui spațiu/timp ce pare a lucra împotrivă noastră, Mircea M. Ionescu, idealistul lucid, reușește să ne facă să înțelegem că efortul de a fi Om este unul continuu, că putem modela lumea cu mintea noastră atâta timp cât prețuim viață și dăruim iubire necondiționat.
Cultivând o anume seninătate, într-o lume a dezechilibrelor, diversă și fl uida, autorul ne propune prin aceste mărturisiri, în care locuri și personaje se regăsesc într-un carusel amețitor, un adevărat îndreptar de viață.
Lumea poate fi salvată atâta timp cât respecți tradiția și regulile transformându-te din interior.
Pentru asta trebuie să înveți ce este morală, valorile morale, adică mai simplu și direct, cum să-i iubești pe ceilalți.



Alte titluri pentru Mircea M.Ionescu (autor):
Dallas 2020. Teatru (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mircea M. Ionescu

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-8953-78-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 540

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial