TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O să fiu tătic! Tot ce trebuie să știi ca să devii un tată desăvârșit
O să fiu tătic! Tot ce trebuie să știi ca să devii un tată desăvârșit
Vezi
galerie

O să fiu tătic! Tot ce trebuie să știi ca să devii un tată desăvârșit

de Mark Woods

Id: #402069

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În fine, partenera ta îl aduce pe lume, dar asta înseamnă că și tu îl aduci. Nu literalmente, desigur, însă vei trece și tu prin cele nouă luni de hormoni zburători, masaje și emoții, nerăbdare și nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodată! 

A început cea mai importantă călătorie a vieții tale. Vei fi tată și te simți super! Dar ești pregătit?

Majoritatea cărților despre sarcină sunt pentru mamă, însă aceasta este doar pentru tine, noul tată. Ea te îndrumă prin cele nouă luni de bucurie, entuziasm și temeri astfel încât să ieși din acest carusel emoțional pregătit pentru orice îți va aduce nou-născutul. De la modul în care copilul crește lună de lună până la ce să cumperi și cum să-ți sprijini partenera (lucrurile mici contează...), bestsellerul internațional O să fiu tătic! este ghidul tău de supraviețuire pentru cele nouă luni.

„Ascensiunea pe Kilimanjaro și traversarea deșertului kenyan au fost pentru mine o joacă de copii în comparație cu a fi tată...” - Mark Woods

„Sper să-ți placă să citești cartea O să fiu tătic! și să o găsești utilă – cu certitudine eu m-am distrat scriind-o și nu pot decât să îi cer iertare bietei mele soții, care nu știa mai mult de 5% din ce prezint eu aici când era însărcinată cu primul nostru copil.
Mi-a făcut mare plăcere să mă documentez pentru această carte, să îi intervievez și pe alți tați și să o scriu. Cel mai mult, însă, îmi place să fiu tată și sunt absolut sigur că și ție îți va plăcea. Îți urez noroc în acest nou rol al vieții tale!“ – Mark Woods

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Woods

Traducător: Daniela Andronache

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786066394024

Copertă: Paperback

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You