TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dacă aș fi știut
Dacă aș fi știut
Vezi
galerie

Dacă aș fi știut

de Marian Pană

Id: #421019

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Am scris această „cărticică” în urma unei discuții cu copiii mei cei mari, care acum sunt la liceu și la facultate. Mi-am dat seama că ar fi bine să afle de când sunt tineri ceea ce eu am trăit/descoperit/aflat/citit în decursul vieții.

 

M-am oprit la anumite teme pe care le consider importante în ,,devenirea” unui om. Daca le-aș fi știut de tânăr, eram cu siguranță mai înțelept. Aș fi dorit ca în tinerețe cineva să-mi povestească și să primesc sfaturi despre teme ca: educație, bogăție, sănătate, alimentație, tehnologie, educație financiară, educație antreprenorială etc.


Multe lucruri nu sunt deloc noi, le cunoașteți, dar este nevoie să fie repetate. ,,Repetiția e mama învățăturii.” Cred cu tărie în educație. Traseul meu profesional demonstrează acest aspect: farmacist practician, cadru didactic universitar, antreprenor, responsabil de vânzări, management, comunicare și, poate, din nou antreprenor, dar în alt fel.

 

Am trecut de 50 de ani și am acumulat suficientă experiență. M-am gândit să ,,cuplez” câteva idei, referitoare la temele sus-menționate, din experiența personală și să citez din materialele (cărți, programe audio/video) care m-au impresionat.Am scris cât am putut de concentrat și am încercat să sintetizez în așa fel încât lectura să fie ușoară și plăcută.” - Marian Pană

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marian Pană

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786060717379

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 66

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: identitate