TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Teste-grilă pentru examenele de admitere în avocatură și magistratură. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal
Vezi
galerie

Teste-grilă pentru examenele de admitere în avocatură și magistratură. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal

de Mălina Tebieș

Titlu apărut în colecția Examene. Universul Juridic la Universul Juridic

Id: #430844

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a V-a, revăzută și adăugită
 

Descriere produs

„Drumul oricărui licențiat și absolvent al unei facultăți de drept, indiferent de carieră pentru care optează, este plin de obstacole. Pentru a ajunge să exercite profesia juridică pe care și-o dorește, candidatul trebuie să se pregătească temeinic.


După studiul aprofundat al legislației în vigoare, doctrinei și jurisprudenței în materie, este foarte importantă verificarea și fixarea cunoștințelor prin rezolvarea de subiecte de examen și concurs care s-au dat în sesiunile anterioare.


Prezenta lucrare constituie un instrument deosebit de util pentru pregătirea și verificarea candidatului, având în vedere că stimulează candidatul să fie atent la modul de formulare a întrebării tip grilă sau a minispeței, să nu cadă în capcanele date de anumite cuvinte/expresii sau semne de punctuație inserate nu în mod întâmplător în cadrul întrebării sau al variantei/variantelor de răspuns. Explicațiile detaliate vor stârni curiozitatea și dorința tuturor celor care vor folosi și această lucrare în pregătirea lor să identifice în mod facil prevederile legale incidente.


Având în vedere și vasta experiență a autoarei acestei lucrări, care în prealabil a exercitat profesia de avocat, iar mai apoi pe cea de magistrat, și care a avut posibilitatea să vadă lucrurile din perspective variate și să întâlnească de-a lungul carierei diverse situații practice, consider că un asemenea demers este folositor. Și pentru subsemnatul, edițiile anterioare ale acestei cărți au fost deosebit de utile și m-au ajutat foarte mult pentru pregătirea și promovarea examenelor în vederea dobândirii calității de avocat stagiar și, ulterior, pe aceea de avocat definitiv.


Felicitări doamnei judecător și autor al acestei lucrări și mult succes tuturor candidaților la examenele/concursurile de admitere în profesiile juridice!”

Av. Nicolae Șerban, Baroul Bihor

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mălina Tebieș

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-606-39-1219-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 552

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Mălina Tebieș
Mălina Tebieș
Autor

Studii: 2012 - Facultatea de Drept, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iul...

vezi autor