TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inevitabilul 9786067108620
Inevitabilul
Vezi
galerie

Inevitabilul

de Kevin Kelly

Titlu apărut în colecția Sapiens la Art

Id: #431467

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cele 12 forțe tehnologice care ne modelează viitorul
 

Descriere produs

GOODREADS CHOICE AWARD

BESTSELLER  NEW YORK TIMES și WALL STREET JOURNAL


Multe dintre schimbările din următoarele decenii sunt inevitabile, din cauza tendinţelor tehnologice aflate în mişcare. În această carte fascinantă și provocatoare, Kevin Kelly face o evaluare optimistă a viitorului, arătând că inovațiile care deja ne influenţează viaţa - de la realitatea virtuală la inteligenţa artificială încorporată în tot ceea ce producem - pot fi înțelese pornind de la câteva forțe determinante. E vorba despre tendinţe ce revoluţionează modul în care cumpărăm, lucrăm, învăţăm şi comunicăm unii cu alţii. Kelly identifică și descrie aceşti vectori, explorând felul în care se intersectează și conlucrează. Înţelegându-i şi acceptându-i, ne va fi mai ușor să ne adaptăm noilor condiții și să profităm din plin de beneficiile tehnologiei.


Cartea aceasta este indispensabilă celor ce vor să identifice direcția optimă pentru afacerea și domeniul lor de activitate sau chiar pentru propriile aspiraţii, pe măsură ce această lume nouă prinde contur.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kevin Kelly

Traducător: Mihaela Sofonea

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: The Inevitable

ISBN: 9786067108620

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: societate, Cultură

 

Opinii editoriale

Oricine poate să se pretindă profet, ghicitor sau futurolog. Însă Kevin Kelly chiar are dreptate. [...] Schimbările tehnologice, culturale şi sociale pe care le anticipează în acest volum sunt cu adevărat inevitabile. E ca şi cum ai avea în mână un glob de cristal.”

DAVID POGUE, YAHOO TECH

Argumentele lui Kelly sunt bine fundamentate, iar entuziasmul lui este contagios. Cititorii se vor bucura de călătoria pe care le-o propune."

KIRKUS REVIEWS
Kevin Kelly
Kevin Kelly
Autor

Kevin Kelly este Senior Maverick la revista Wired. El a co-fondat Wired în 199...

vezi autor