TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să distrugi America în trei pași simpli 978-606-710-839-2
Cum să distrugi America în trei pași simpli
Vezi
galerie

Cum să distrugi America în trei pași simpli

de Ben Shapiro

Titlu apărut în colecția Sapiens la Art

Id: #434121

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte despre dezintegrarea valorilor americane


Americanii nu se mai pot pune de acord asupra lucrurilor ce fac ca ţara lor să fie specială şi admirată pe mapamond. Unii dintre ei nici nu mai cred că e specială şi că merită această admirație. De fapt, lumea întreagă s-a schimbat foarte mult, iar odată cu ea și gândirea asupra rolului Statelor Unite în istorie şi în prezent. Ben Shapiro observă că valorile care până mai ieri țineau națiunea unită astăzi sunt virulent combătute.


Luându-şi ca repere documentele fondatoare ale Statelor Unite și clasicii liberalismului, el analizează în acest volum dezintegrarea valorilor americane și descrie orizontul spre care se îndreaptă ţara. Face acest lucru fără a renunța la renumita lui vervă polemică, lansând un avertisment împotriva politicilor stângii contemporane. Cum să distrugi America în trei paşi simpli nu este, așadar, o carte comodă, dar constituie una dintre cele mai incitante invitaţii la reflecţie venite dinspre conservatorismul american actual.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ben Shapiro

Traducător: Gabriel Tudor

Data apariției: ianuarie 2024

Titlu original: How to Destroy America in Three Easy Steps

ISBN: 978-606-710-839-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: curiozitate, Cultură

 

Opinii editoriale

„Majoritatea americanilor încă susțin libera iniţiativă. Dar o vor face şi în viitor? Ben Shapiro ne arată că asta depinde de angajamentele pe care le luam faţă de filozofia, cultura și istoria noastră. Citiți această carte și veți fi gata să apărați cu toată inima sistemul care a schimbat lumea în bine.”

ARTHUR C. BROOKS, PROFESOR LA HARVARD KENNEDY SCHOOL SI LA HARVARD BUSINESS SCHOOL